X-GRIP Kuplung Burkolatvédő Beta RR 2T Xtrainer 250-300 2018-2019 (PIROS * KÉK * FEKETE * EZÜST) XG-CLUTCHBETA

Gyártó:
Cikkszám:
756244
Gyári cikkszám:
XG-CLUTCHBETA

35100.000031

27637.7953

35 100 Ft

Nettó: 27 638 Ft

X-GRIP Kuplung Burkolatvédő Beta RR 2T Xtrainer 250-300 2018-2019 (PIROS * KÉK * FEKETE * EZÜST) XG-CLUTCHBETA

  • Fekete
  • Kék
  • Ezüst
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Kuplung Burkolatvédő Beta RR 2T Xtrainer 250-300 2018-2019 (PIROS * KÉK * FEKETE * EZÜST) XG-CLUTCHBETA tökéletes választás mindazok számára, akik a legmagasabb szintű védelmet keresik motorkerékpárjaik számára. Ez az exkluzív kuplung burkolatvédő kimondottan a Beta RR 2T és Xtrainer 250-300 2018-2019 modellekhez készült, és az Ön választása alapján különböző színekben (Piros, Kék, Fekete, Ezüst) érhető el.

Ez a kiváló minőségű termék az X-GRIP márka kínálatában található, amely már régóta ismert a motoralkatrészek és motoros kiegészítők piacán a megbízhatóságáról és a tartósságáról.

Termék jellemzői:

  • Anyag: A kuplung burkolatvédő kiváló minőségű alumíniumból készült, amely garantálja a maximális tartósságot és a hosszú élettartamot.
  • Dizájn: Az ergonomikus és sportos kialakítás tökéletesen illeszkedik a Beta RR 2T és Xtrainer modellek megjelenéséhez.
  • Színek: Piros, Kék, Fekete és Ezüst színekben érhető el, hogy a motoros saját stílusának megfelelően választhasson.
  • Könnyű felszerelés: A termék egyszerűen felszerelhető, és minden szükséges szerelési tartozékot tartalmaz.
  • Védelem: Az X-GRIP kuplung burkolatvédő hatékonyan védelmezi a kuplungot a sérülésektől, az ütésektől és az anyagkopástól, ezáltal növelve a motor élettartamát.

Az X-GRIP Kuplung Burkolatvédő kifejezetten a motorosok igényeire szabva készült, akik nem csupán megfelelő védelmet, hanem esztétikailag is vonzó kiegészítőt keresnek motorjaikhoz. Az alumínium alapanyag mellett a termék speciálisan kialakított bevonattal rendelkezik, amely tovább növeli a védelem szintjét, és ellenáll a különféle időjárási körülményeknek.

A precíziós kialakítás és a minőségi anyagok felhasználásával az X-GRIP Kuplung Burkolatvédő nem csak védelmet nyújt, hanem hozzájárul a motor általános megjelenésének és teljesítményének javításához is. Ez a védőburkolat elengedhetetlen tartozék minden komoly motoros számára, legyen szó off-road vagy mindennapi használatról.

Válassza az X-GRIP Kuplung Burkolatvédőt a biztos védelem érdekében, és élvezze a motorozás minden pillanatát gondtalanul. Győződjön meg róla, hogy motorja a legjobb minőségű védelmet kapja, amely ellenáll az idő próbájának és a legkeményebb terepviszonyoknak is.

Cikkszám: 756244
Gyári cikkszám: XG-CLUTCHBETA
#Szín Piros
#Szín Fekete
#Szín Kék
#Szín Ezüst
Állapot Új
Anyag Alumínium
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges