PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk védő - Gyújtásoldali - 250 SX 2014-16

Gyártó:
Cikkszám:
758863

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk védő - Gyújtásoldali - 250 SX 2014-16

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk védő - Gyújtásoldali - 250 SX 2014-16

A PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk védője egy prémium minőségű alkatrész, amely kifejezetten a KTM 250 SX 2014-16 modellekhez készült. Ez a gyújtásoldali (bal oldali) motorblokk védő kifejezetten arra lett tervezve, hogy megóvja a motor legkritikusabb részeit a károsodástól egy esetleges esés vagy ütközés során. A védő magas minőségű karbon- és üvegszálas anyagokból készült, amely biztosítja a rendkívüli szilárdságot és könnyedséget.

Termék jellemzői:

  • Kiváló anyagminőség: A motorblokk védő extrém körülmények között is kiválóan teljesít. A karbon- és üvegszálas kompozit anyagoknak köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló.
  • Csavarbiztos rögzítés: A védő felhelyezése egyszerű, és biztosan illeszkedik a KTM 250 SX 2014-16 modellek gyújtásoldalára.
  • Ellenállás az időjárásnak: A kiváló minőségű anyagok és a kifinomult gyártási folyamat garantálják, hogy a védő ellenálljon az időjárási hatásoknak és a korróziónak.
  • Professzionális megjelenés: Az esztétikus kialakítás és a PREMIUM felületkezelés kiválóan illeszkedik a motorkerékpár általános megjelenéséhez.

Könnyű telepítés és karbantartás

A PRO-CARBON RACING motoralkatrészek könnyen telepíthetők és minimális karbantartást igényelnek. A pontos illeszkedésnek köszönhetően a motorblokk védő tökéletesen simul a motor alkatrészeihez, anélkül hogy bármilyen módon zavarná azok működését.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING egy vezető márka a motoralkatrészek piacán, különösen a versenymotorok védőelemeinek fejlesztésében. A cég elkötelezett a legmagasabb minőségű és teljesítményű termékek előállítása mellett. Az innovatív tervezési megoldásoknak és a fejlett gyártási technológiáknak köszönhetően a PRO-CARBON RACING termékei kiváló választást jelentenek mind az amatőr, mind a profi motorosok számára.

Szakértői támogatás

A webshopunkban vásárlóknak szakértői támogatást is biztosítunk. Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, akik készséggel segítenek a megfelelő termék kiválasztásában és telepítésében.

Válassza a PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk védőt és gondoskodjon motorja maximális védelméről és hosszú élettartamáról!

Cikkszám: 758863
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges