PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Fedél - Kuplung oldal - 250 SX 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
758854

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Fedél - Kuplung oldal - 250 SX 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Fedél - Kuplung oldal - 250 SX 2017-19

Fedezd fel a PRO-CARBON RACING kiváló minőségű motorblokk fedelét, amely a kuplung oldalon védi KTM 250 SX 2017-19 típusú motorkerékpárodat. Ez az oldaldekni védő kifejezetten a tartósságra és a teljesítményre lett tervezve, és tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék megóvni motorjukat a különböző sérülésektől.

Termék Jellemzők

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kompatibilitás: KTM 250 SX 2017-19
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Oldaldekni védő > Kuplungoldal (jobb)
  • Anyag: Magas minőségű karbon kompozit
  • Szín: Fekete
  • Súly: Könnyű, s így nem növeli jelentősen a motor súlyát
  • Tartósság: Az anyag ellenáll az ütésekkel és karcolásokkal szemben

Védje meg motorját

A PRO-CARBON RACING motorblokk fedél speciális kialakítása révén hatékony védelmet nyújt a kuplung oldalán. Az off-road és enduro versenyeken különösen fontos, hogy motorunk védve legyen a különböző ütések, kövek és egyéb tárgyak okozta sérülésektől. Ez az alkatrész garantáltan meghosszabbítja motorunk élettartamát, ezzel is biztosítva a zavartalan működést és a kitűnő teljesítményt.

Telepítés

A telepítés rendkívül egyszerű és gyors, nem igényel különösebb szaktudást. A mellékelt útmutató és az eligazító videó alapján bárki könnyen felhelyezheti a motorblokk fedelet saját maga is.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING egy jól ismert és megbízható márka a motoros kiegészítők piacán. Termékeik kiváló minőségűek és a legszigorúbb teszteléseknek vetik alá őket, hogy megfeleljenek a vásárlók igényeinek. A PRO-CARBON RACING termékei nem csak megbízhatóak és tartósak, de stílusosak is, így biztosan elégedett leszel a választásoddal.

Ügyfélszolgálat és Garancia

Üzletünk kiemelten figyel a vásárlók elégedettségére. Minden termékünkre garanciát vállalunk, és ügyfélszolgálatunk mindig készséggel áll rendelkezésedre, hogy megválaszolja kérdéseidet. Ne habozz, hisz a PRO-CARBON RACING motorblokk fedelek a legjobb választás motorod védelméhez.

Rendelj most!

Ne várj tovább, rendeld meg most a PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Fedél - Kuplung oldal - 250 SX 2017-19 terméket és élvezd a biztonságos motorozás élményét! Látogasd meg webshopunkat és böngéssz további motoralkatrészeink és kiegészítőink között.

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SX 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges