PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Fedél - Kuplung oldal - 250 SX 2013-16

Gyártó:
Cikkszám:
758853

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Fedél - Kuplung oldal - 250 SX 2013-16

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Fedél - Kuplung oldal - 250 SX 2013-16

A PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Fedél a kuplung oldalon tökéletesen illeszkedik a KTM 250 SX 2013-2016 modellekhez. Ez a prémium minőségű karbonborítás ideális választás minden motorkerékpár rajongónak, aki szeretné a motorkerékpárját a legmagasabb szintű védelemmel ellátni.

Kiemelkedő jellemzők és előnyök

  • Minőség és tartósság: A borítás kiváló minőségű karbon anyagból készült, amely könnyű és rendkívül tartós. Minden egyes darabot gondosan terveznek és gyártanak, hogy ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is.
  • Maximális védelem: Ez a borítás védelmet nyújt a motorblokk számára a sérülésektől és kopástól, amelyek a versenyek és terephasználat során előfordulhatnak. Így segít megőrizni motorod élettartamát és megjelenését.
  • Esztétikus megjelenés: A karbon borítás elegáns és sportos megjelenést kölcsönöz a motorodnak. A modern dizájn ötvözi a funkcionalitást és a gyönyörű megjelenést, ami minden motorozót büszkévé tesz a motorjára.
  • Könnyű felszerelés: A borítás egyszerűen és gyorsan felszerelhető, nem igényel különösebb szakértelmet. A pontos illesztések biztosítják, hogy a szerelés könnyedén menjen, így több időt tölthetsz a motorod élvezetével.

A PRO-CARBON RACING-ről

A PRO-CARBON RACING egy neves gyártó, amely specializálódott a magas minőségű karbon motoralkatrészek és tartozékok gyártására. Termékeik világszerte ismertek a megbízhatóságukról és kiváló teljesítményükről. A PRO-CARBON RACING minden egyes termékét szigorú minőség-ellenőrzésnek veti alá, hogy a motorozás szerelmeseinek a legjobb termékeket kínálja.

Használati területek

A PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Fedél - Kuplung oldal - 250 SX 2013-16 kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik komolyan veszik a motorjuk védelmét. Ideális választás versenyzőknek, terepmotorosoknak és olyan motorkerékpár-tulajdonosoknak, akik a legmagasabb szintű biztonságot és teljesítményt igénylik.

Összegzés

Összességében a PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Fedél - Kuplung oldal - 250 SX 2013-16 tökéletes választás minden KTM 250 SX 2013-16 modell tulajdonos számára, aki kiemelkedő minőségű és tartós védelmet keres. A borítás nemcsak megóvja a motorblokkot, de modern és sportos megjelenést is kölcsönöz a motornak. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a motorod számára a legjobbat nyújtsd!

Cikkszám: 758853
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges