PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorvédő - Gyújtásoldal - KX250F 2013-16

Gyártó:
Cikkszám:
759537

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorvédő - Gyújtásoldal - KX250F 2013-16

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorvédő - Gyújtásoldal - KX250F 2013-16 a legmodernebb védelem, amit motorodnak biztosíthatsz. Ez a kivételes minőségű motorvédő kifejezetten a Kawasaki KX250F 2013-16 modellekhez lett tervezve, és kimagasló teljesítményt nyújt az extrém körülmények között is.

A PRO-CARBON RACING a neves gyártók egyik vezető cége, akik kihasználják az innovatív technológiai fejlesztéseket és a többéves tapasztalatot a versenyzés világában. Ez a gyújtásoldali motorvédő kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy megvédje a motorodat a sérülésektől, és maximalizálja a teljesítményt minden verseny során.

Amitől különleges ez a motorvédő:

  • Anyaga: A PRO-CARBON RACING terméke karbon-kompozit anyagból készült, amely könnyű, de rendkívül erős és ellenálló. A karbon anyag felhasználása nem csak a védelmet növeli, hanem segít a motor teljes súlyának csökkentésében is, ami különösen előnyös a versenyeken.
  • Precíz kialakítás: Minden egyes motorvédőt pontos mérések szerint készítenek, hogy tökéletesen illeszkedjen a megadott modellhez. Az egyedi tervezés lehetővé teszi a könnyű felszerelést, és biztosítja, hogy minden alkatrész a helyén marad még a legkeményebb körülmények között is.
  • Védelmi szint: A karbon-kompozit anyag ellenáll a karcolásoknak, ütődéseknek és egyéb mechanikai sérüléseknek, amelyek gyakran előfordulnak az off-road versenyek vagy nehéz terepek során. A motorvédő ezen felül hőálló, így a motor magas hőmérséklete sem jelent kockázatot.
  • Könnyű karbantartás: Az anyag sima felülete könnyen tisztítható, így a karbantartás egyszerű és időtakarékos.

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorvédő - Gyújtásoldal - KX250F 2013-16 ideális választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorjuk védelmét, és szeretnék maximalizálni a teljesítményt. Függetlenül attól, hogy profi versenyző vagy lelkes amatőr vagy, ez a motorvédő minden igényedet kielégíti.

Rendelje meg most a PRO-CARBON RACING motorvédőt webshopunkban, és élvezze a minőségi védelem előnyeit minden útvonal és verseny során!

Cikkszám: 759537
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges