PRO-CARBON RACING Husqvarna Motorblokk Burkolat - Gyújtásoldal - FC450 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
760087

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Motorblokk Burkolat - Gyújtásoldal - FC450 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Motorblokk Burkolat - Gyújtásoldal - FC450 2017-19 kiváló minőségű termék, amelyet kifejezetten azért terveztek, hogy megvédje Husqvarna FC450 motorblokkját a sérülések és kopások ellen. A burkolat gyújtásoldali része tökéletesen illeszkedik a 2017-től 2019-ig gyártott FC450 modellekhez, és biztosítja a motorblokk hosszabb élettartamát és megbízható működését.

Ez a PRO-CARBON RACING motorblokk burkolat kiváló minőségű karbon szálas anyagból készült, amely nem csak könnyű, de rendkívül erős is. A karbon szálas kialakításnak köszönhetően a burkolat ellenáll az intenzív használat okozta kopásnak és tartós védelmet nyújt a motorblokk számára. Ez különösen előnyös a versenykörülmények között, ahol a motorkerékpár extrém terhelésnek van kitéve.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű karbon szálas anyag
  • Könnyű, ugyanakkor rendkívül erős kialakítás
  • Pontos illeszkedés a Husqvarna FC450 2017-19 modellekhez
  • Védelem a sérülések és kopások ellen
  • Könnyű telepítés

A PRO-CARBON RACING termékei híresek arról, hogy a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg, és a legújabb technológiai fejlesztéseket használják fel a gyártási folyamatok során. Ez a motorblokk burkolat sem kivétel, hiszen a PRO-CARBON RACING szakértő csapata gondosan tervezte és tesztelte annak érdekében, hogy a felhasználók teljes mértékben elégedettek legyenek a termékkel.

A burkolat telepítése egyszerű és gyors. Nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre, így akár otthon is könnyedén felszerelheted. A pontos illeszkedésnek köszönhetően a burkolat tökéletesen simul a motorblokkra, így nem jelent akadályt a motor teljesítményének kihasználásában.

Ezen túlmenően a PRO-CARBON RACING Husqvarna Motorblokk Burkolat gyújtásoldali része stílusos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak. A karbon szálas dizájn modern és sportos megjelenést biztosít, amely kiemeli a motort a többi közül. Ha fontos számodra a motorod megjelenése, ez a burkolat remek választás.

A webshopunkban elérhető PRO-CARBON RACING Husqvarna Motorblokk Burkolat remek választás mindazok számára, akik profi szintű védelmet keresnek motorjuk számára. Kiváló minősége és strapabírósága miatt hosszú távon is megbízható társ lehet a motorod számára, legyen szó hétköznapi használatról vagy versenysportokról.

Ne habozz, és rendeld meg most a PRO-CARBON RACING Husqvarna Motorblokk Burkolatot webshopunkból! Biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel a termék minőségével és teljesítményével.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FC450 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges