PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Fedél - Gyújtás oldal - CRF450 2009-16

Gyártó:
Cikkszám:
758346

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Fedél - Gyújtás oldal - CRF450 2009-16

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Fedél - Gyújtás oldal - CRF450 2009-16

A PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Fedél a motorosok számára nélkülözhetetlen kiegészítő, amely a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a CRF450 modell 2009 és 2016 közötti éveiben gyártott motorok gyújtás oldali blokkjának. Ez a motoralkatrész nemcsak a megfelelő védelem biztosításában jeleskedik, hanem hozzájárul a motor élettartamának meghosszabbításához is, a speciális kialakítása révén.

Kiváló anyaghasználat és gyártás

A PRO-CARBON RACING termékek a legjobb minőségű anyagokból készülnek. Ez a motorblokk fedél erős és könnyű karbonszálas anyagból készült, amely ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak, valamint a motor által okozott rezgéseknek. A gyújtásoldal ezen fedelének kialakítása kifejezetten alkalmas arra, hogy védelmet nyújtson különböző mechanikai sérülésekkel szemben, mint például a kövek, szennyeződések és egyéb úti akadályok által okozott karcolások és ütődések.

Innovatív tervezés és precíz illeszkedés

A PRO-CARBON RACING szakértői által tervezett motorblokk fedél pontosan illeszkedik a Honda CRF450 motorjára, így biztosítva az optimális védelmet és a könnyű felszerelhetőséget. A fedél kialakítása követi a motor eredeti vonalait, ami nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionalitásában is tökéletes. A telepítés egyszerű és gyors, így nem tart órákig, és nem szükséges hozzá különleges szerszám sem.

Megbízhatóság minden terepen

Legyen szó versenypályáról vagy terepről, a motorosok gyakran néznek szembe zord körülményekkel. A PRO-CARBON RACING motorblokk fedél megbízhatóságot és tartósságot biztosít minden helyzetben. Ezzel a védőfedéllel a gyújtás oldal megfelelően védett lesz, így nem kell aggódnia a különféle sérülések miatt, amelyek a motor működésében zavarokat okozhatnának.

Kiváló teljesítmény

Azok a motorosok, akik a legjobbat keresik motorjukhoz, megtalálják a megoldást a PRO-CARBON RACING termékeiben. A Honda CRF450 gyújtásoldali motorblokk fedél megtestesíti a minőséget és a teljesítményt, amelyre minden motorosnak szüksége van. Ez a termék kiváló választás mindazok számára, akik maximalizálni szeretnék motorjuk élettartamát és teljesítményét anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a védelem terén.

Összefoglalás

Összegzésképpen, a PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Fedél - Gyújtás oldal - CRF450 2009-16 tökéletes választás minden Honda CRF450 tulajdonos számára, akik kiemelkedő védelmet, tartósságot és teljesítményt keresnek. A kiváló minőségű karbonszálas anyag, a precíz illeszkedés és a gyors telepítés mind azt a célt szolgálja, hogy a motorosok mindig biztonságban és stílusosan élvezhessék a motorozás minden pillanatát.

Cikkszám: 758346
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges