PRO-CARBON RACING KTM Motorkerékpár Motorburkolat - Kuplungoldal - 250 XC 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
758856

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Motorkerékpár Motorburkolat - Kuplungoldal - 250 XC 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Motorkerékpár Motorburkolat - Kuplungoldal - 250 XC 2017-19

Üdvözöljük a webáruházban, ami kiváló minőségű motorkerékpár alkatrészek és ruházat széles választékát kínálja. Ma bemutatjuk Önnek egy exkluzív termékünket, a PRO-CARBON RACING KTM Motorkerékpár Motorburkolatot a kuplung oldalán, amely kompatibilis a 250 XC modellekkel 2017-19 között.

Termék Leírása

A PRO-CARBON RACING motorburkolatok kifejezetten a magas szintű teljesítményre és tartósságra lettek tervezve. A kuplungoldali burkolatunk rendkívül könnyű és erős karbonból készült, amely védelmet nyújt a motor kulcsfontosságú részei számára a sérülések ellen. Egyedi kialakítása biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedjen a KTM 250 XC modellekhez 2017-19 között.

Termék Előnyei és Jellemzői

  • Tartósság: A karbon anyag rendkívül ellenálló a külső behatásokkal szemben, hosszú élettartamot biztosítva.
  • Könnyű Súly: A karbon kialakításnak köszönhetően a termék nagyon könnyű, így nem növeli a motorkerékpár össztömegét jelentősen.
  • Egyszerű Telepítés: A pontos illeszkedés lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést, anélkül, hogy speciális szerszámokra lenne szükség.
  • Stílusos Megjelenés: A fekete karbon dizájn modern és sportos megjelenést kölcsönöz motorkerékpárjának.

Műszaki Adatok

  • Anyag: Magas minőségű karbon
  • Szín: Fekete
  • Kompatibilitás: KTM 250 XC 2017-19 modellek
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING Motorburkolatot?

A PRO-CARBON RACING egy jól ismert márka a motorsport világában, amely innovatív és megbízható termékeiről híres. A burkolataink nem csupán védelmet nyújtanak, hanem hozzájárulnak a motor teljesítményének optimalizálásához is. Tudjuk, hogy a versenypályán és az off-road körülmények között a legkisebb előny is jelentőssé válhat, és termékeink mindent megtesznek azért, hogy ezeket az előnyöket biztosítsák Önnek.

Ne hagyja ki ezt az esélyt, hogy növelje motorja védelmét és teljesítményét. Látogasson el webáruházunkba, és rendeljen még ma!

Rendelési Információk

A termék elérhető online áruházunkban, ahol gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk. Tekintse meg többi motoralkatrészünket is, és fejlessze motorját a következő szintre!

Várjuk rendelését!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250XC 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges