PRO-CARBON RACING Honda Motorburkolatvédő - Kuplungoldal - CRF450 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
758343

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Motorburkolatvédő - Kuplungoldal - CRF450 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Honda Motorburkolatvédő - Kuplungoldal - CRF450 2017-19 egy kiváló minőségű, rendkívül tartós védőburkolat, mely különösen a Honda CRF450 2017-19 modellekhez készült. Ez a motoralkatrész egyedülálló megoldást kínál motorja számára, amely hozzájárul az optimális teljesítményhez és védelmet nyújt a motor legfontosabb részei számára.

A PRO-CARBON RACING által gyártott burkolat anyaga megerősített szénszál, amely többszörösen bizonyította hatékonyságát az extrém körülmények között is. Ez a burkolat könnyű és erős, így nem csak biztonságot nyújt a motor számára, hanem javítja annak teljesítményét is, mivel nem növeli jelentősen a motor súlyát.

A Honda CRF450 motorok különleges igényeinek megfelelően tervezték, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik a gépéhez. A kuplungoldali burkolatvédő kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy távol tartsa a szennyeződéseket, köveket és egyéb potenciális károsító anyagokat a motor kritikus alkatrészeitől, így minimalizálva a karbantartási szükségleteket és meghosszabbítva a motor élettartamát.

Ezen felül, a PRO-CARBON RACING motorburkolatvédő nem csupán praktikus, de esztétikailag is kellemes látványt nyújt. Az igényes kivitelezés és a modern design révén ez a burkolat nem csak védi a motort, hanem egyben vonzó megjelenést is kölcsönöz neki. A precíz gyártási folyamat során minden részletre odafigyeltek, hogy a végeredmény ne csak tartós, hanem esztétikus is legyen.

A burkolat felhelyezése egyszerű és gyors, a felszereléséhez nincsen szükség különleges szerszámokra vagy komoly szakértelemre. Mindössze néhány perc alatt a helyére illesztheti a burkolatot, amely azonnal működésbe lép és azonnali védelmet nyújt.

Néhány fontos tulajdonság:

  • Kifejezetten a Honda CRF450 2017-19 modellekhez kialakítva
  • Magas minőségű, megerősített szénszálas anyag
  • Könnyű és tartós konstrukció
  • Védelem a szennyeződések és kövek ellen
  • Esztétikus és modern megjelenés
  • Könnyű és gyors felszerelés

Ha Ön is egy olyan motorrajongó, aki szenvedélyesen törődik járműve állapotával és teljesítményével, a PRO-CARBON RACING Honda Motorburkolatvédő - Kuplungoldal - CRF450 2017-19 tökéletes választás az Ön számára. Vásárolja meg most és garantálja motorjának védelmét a legjobb minőségű burkolattal, amelyet a piacon találhat.

Cikkszám: 758343
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges