PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Burkolat - Kuplungoldal - CRF450 2009-16

Gyártó:
Cikkszám:
758342

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Burkolat - Kuplungoldal - CRF450 2009-16

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Burkolat - Kuplungoldal - CRF450 2009-16

A PRO-CARBON RACING által gyártott Honda Motorblokk Burkolat kifejezetten a CRF450 modellekhez lett kifejlesztve, amelyek 2009 és 2016 között készültek. Ez a burkolat a kuplungoldalon helyezkedik el, és kiváló védelmet nyújt a motornak a sérülésekkel és törésekkel szemben.

Kiváló minőségű anyagok

A PRO-CARBON RACING termékei minden esetben a legmagasabb minőségű karbonszálas anyagokból készülnek, amelyek rendkívül tartósak és ellenállóak. Ez a burkolat sem kivétel, hiszen az anyaga könnyű, de erős, így garantáltan hosszú élettartamot biztosít. A karbonszálas anyagok előnye, hogy rendkívül könnyűek, így nem növelik meg jelentősen a motor súlyát, ugyanakkor rendkívül erősek, így kiváló védelmet nyújtanak a sérülésekkel szemben.

Stílusos és funkcionális dizájn

A PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Burkolat nem csak funkcionális, hanem stílusos is. A karbonszálas anyagok textúrája és megjelenése modern és sportos, így minden motoron jól mutat. A burkolat precízen illeszkedik a motor kuplungoldalára, így nem csak védi azt, hanem az összképet is javítja.

Könnyű telepítés

A PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Burkolat telepítése rendkívül egyszerű és gyors. A burkolat pontos méretezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a motorhoz, így nincs szükség extra módosításokra vagy alkatrészekre. A telepítés mindössze néhány percet vesz igénybe, így gyorsan és kényelmesen végezhető.

Megbízhatóság és hosszú élettartam

A PRO-CARBON RACING termékei közismertek megbízhatóságukról és hosszú élettartamukról. Ez a burkolat sem kivétel, hiszen a legszigorúbb minőségellenőrzési folyamatokon megy keresztül annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa. A burkolat ellenáll az időjárási viszontagságoknak, a hőmérséklet-ingadozásoknak, valamint a mechanikai sérüléseknek is, így garantáltan hosszú éveken át szolgálja tulajdonosát.

Összegzés

Összességében a PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Burkolat - Kuplungoldal - CRF450 2009-16 egy kiváló választás minden motorkerékpáros számára, aki szeretné megvédeni motorját a sérülésektől, miközben stílusos megjelenést is kölcsönöz neki. A kiváló minőségű anyagok, a stílusos dizájn, a könnyű telepítés, valamint a megbízhatóság és hosszú élettartam mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék a legjobbak között legyen a piacon.

Cikkszám: 758342
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges