PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover - Kuplung oldal - CRF250 2018-19

Gyártó:
Cikkszám:
758341

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover - Kuplung oldal - CRF250 2018-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover - Kuplung oldal - CRF250 2018-19

Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Oldaldekni védő > Kuplungoldal (jobb)

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Ha komolyan veszed a motorozást, és különösen a versenyzést, tudod, hogy a motorod védelme elsődleges fontosságú. A PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover kifejezetten a CRF250 2018-19 modellekhez készült, biztosítva, hogy a kuplung oldal, ami rendkívül érzékeny terület, maximális védelmet kapjon.

Ez a motoralkatrész aprólékosan lett megtervezve és gyártva, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű minőségi és védelmi követelményeknek. A PRO-CARBON RACING márka régóta ismert arról, hogy a legjobb anyagokkal és technológiákkal dolgozik, és ez a termék sem kivétel ez alól.

Kiemelt tulajdonságok:

  • Magas minőségű karbon anyag: Az állandó nagy igénybevételű helyeken egyedi karbon anyag biztosítja a maximális ellenállást és tartósságot.
  • Egyedi tervezés: A termék kifejezetten a Honda CRF250 2018-19 modellekhez lett tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és védelmet.
  • Könnyű felszerelhetőség: A mellékelt szerelési útmutatóval a telepítés gyors és egyszerű, így Te is könnyedén elvégezheted otthon.
  • Versenyteljesítmény: A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a termék nem csak védi a motorodat, hanem hozzájárul a versenyteljesítmény javításához is.

A PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover megvédi motorod kritikus részeit a sérülésektől, hosszabb élettartamot és megbízhatóságot biztosítva. Ez különösen fontos a versenykörülmények között, ahol minden apró alkatrész számít.

Ha komoly tapasztalatod van a motocross vagy enduro világában, tisztában vagy vele, hogy a megfelelő védelem nélküli motor könnyen sérülékeny lehet. Egy rossz mozdulat a pályán, és a motorod komoly károsodást szenvedhet. Ebben segít a PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover, amely megerősíti a motor szerkezetét és megakadályozza a komolyabb károkat.

A CRF250 2018-19 modellek egyik legmegfelelőbb védelmi eszköze, gyors és egyszerű telepítésével pedig nem igényel professzionális segítséget. Akár kezdő, akár profi motoros vagy, ez a termék kiváló választás mindenki számára.

A PRO-CARBON RACING elkötelezett a minőség és teljesítmény iránt, és ezt a Honda Engine Case Cover is tükrözi. A versenypályán és az utcán egyaránt kiemelkedő védelmet és teljesítményt nyújt.

Ne várj tovább! Biztosítsd motorod biztonságát és teljesítményét a PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover beszerzésével!

Cikkszám: 758341
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges