POLISPORT Kupplungdekni védő - Husqvarna - '14 - '16 (8447800003)

Gyártó:
Cikkszám:
859572
Gyári cikkszám:
8447800003

13000.000035

10236.2205

13 000 Ft

Nettó: 10 236 Ft

POLISPORT Kupplungdekni védő - Husqvarna - '14 - '16 (8447800003)

  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

A POLISPORT Kupplungdekni védő Husqvarna motorkerékpárokhoz a 2014 és 2016 közötti modellekhez készült. Ez a csúcsminőségű, erős és megbízható védőburkolat a legjobb választás minden motoros számára, aki védeni szeretné járművének kuplungoldali alkatrészeit. A POLISPORT, mint neves gyártó, jól ismert az innovatív tervezéséről és kiváló minőségéről, amely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

Termékleírás:
A kupplungdekni védő fő célja, hogy megvédje a motorkerékpár kritikus alkatrészeit a sérülésektől és a kopástól, különösen a durva terepviszonyok között. Különösen off-road használat során a motorkerékpár védelme elengedhetetlen, mivel az ilyen típusú vezetés jelentősebb kockázatokat rejt magában. A POLISPORT Kupplungdekni védő segít megakadályozni a kőfelverődéseket, karcolásokat és egyéb mechanikai sérüléseket.

Jellemzők:

  • Anyag: Magas minőségű műanyag, amely kiváló ütésállósággal és tartóssággal rendelkezik.
  • Design: Ergonomikus és pontosan illeszkedik a Husqvarna '14 - '16 modellek kuplungoldali részéhez, biztosítva a maximális védelmet.
  • Könnyű telepítés: Egyszerűen felszerelhető a mellékelt szerelési útmutató segítségével.
  • Szín: Az eredeti gyártói színekkel harmonizáló design.


Telepítés:
A telepítés egyszerű és gyors, nem igényel speciális szakértelmet vagy szerszámokat. A mellékelt útmutató lépésről lépésre bemutatja a telepítési folyamatot, így rövid idő alatt készen állhat a motor újbóli használatára. Fontos a megfelelő rögzítés, hogy a védő hatékonyan tudja ellátni feladatát.

Előnyök:
A POLISPORT védőburkolat használatával nemcsak a motor élettartama hosszabbodik meg, hanem a karbantartási költségek is csökkennek. A jobb oldali kuplungvédő ideális kiegészítő minden Husqvarna tulajdonos számára, aki komolyan veszi a motorkerékpár védelmét és karbantartását. A speciális anyagösszetétel és a pontos tervezés biztosítja, hogy a védőburkolat ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a mechanikai hatásoknak.

Kiváló választás mindenkinek:
Akár profi motorversenyző vagy, akár hobbi szinten élvezed az off-road motorozást, a POLISPORT Kupplungdekni védő megadja azt a biztonságot és védelmet, amelyre szükséged van ahhoz, hogy teljes mértékben koncentrálhass a vezetés élményére. Ne hagyd, hogy a véletlen sérülések megzavarják a motorozási élményt, válaszd a minőségi védelmet a POLISPORT kínálatából.

Vásárold meg most a POLISPORT Kupplungdekni védőt, és biztosítsd Husqvarna motorkerékpárod számára a legjobb védelmet!

Cikkszám: 859572
Gyári cikkszám: 8447800003
#Szín Kék
Állapot Új
Anyag HDPE
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges