POLISPORT Kuplungfedél Védő (Fekete * Kék) 845840000

Gyártó:
Cikkszám:
893392
Gyári cikkszám:
845840000*

16199.999985

12755.9055

16 200 Ft

Nettó: 12 756 Ft

POLISPORT Kuplungfedél Védő (Fekete * Kék) 845840000

  • Fekete
  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

POLISPORT Kuplungfedél Védő (Fekete * Kék) 845840000 a kiemelkedő minőségéről híres POLISPORT márka legújabb terméke, amely a motorosok számára nyújt optimális védelmet a motor alkatrészeinek.

Ez az oldaldekni védő különösen azok számára készült, akik szenvedélyesen szeretik a motorozást, és gondoskodni akarnak motorjuk legérzékenyebb alkatrészeinek védelméről. A POLISPORT márka hírnevét az innovatív tervezés és a legkiválóbb anyaghasználat biztosítja, amely a motorosok számára a legmagasabb szintű védelem nyújtását garantálja.

Tulajdonságok:

  • Szín: Fekete és Kék kombinációja, amely nem csupán esztétikai előnyökkel jár, hanem könnyen illeszkedik a legtöbb motor külsejéhez.
  • Kiváló anyagminőség: A védőburkolat magas minőségű műanyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a szélsőséges időjárási viszonyoknak egyaránt.
  • Egyszerű felszerelés: A termék felszerelése egyszerű, nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet.
  • Specifikus illeszkedés: A POLISPORT Kuplungfedél Védő kifejezetten a motor modeljéhez és típusához lett tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és maximális védelmet.
  • Kompatibilitás: Többféle motormodellhez alkalmazható, sokoldalú és rugalmasságot biztosít a motorosok számára.

Ez az oldaldekni védő termék különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik gyakran járnak off-road terepen vagy hosszú távú túrákat tesznek. A védőburkolat megakadályozza a kuplungfedél sérülését, így növelve a motor élettartamát és megbízhatóságát.

A POLISPORT Kuplungfedél Védő tökéletes választás minden motoros számára, aki komolyan veszi a járművének védelmét. A termék megbízható, tartós és esztétikus megoldás, amely segít megőrizni a motor kifogástalan állapotát, akár extrém körülmények között is.

A webshopunkban biztosítjuk a legjobb minőségű motoralkatrészeket és kiegészítőket, mindezt versenyképes áron. Ügyfélszolgálatunk készen áll minden kérdés megválaszolására és segítséget nyújt a megfelelő termék kiválasztásában. Rendelje meg most a POLISPORT Kuplungfedél Védőt, és tegye motorját még strapabíróbbá!

Cikkszám: 893392
Gyári cikkszám: 845840000*
#Szín Kék
#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták