POLISPORT kuplung dekni védő FC250 16- SZÜRKE 8460400005

Gyártó:
Cikkszám:
897172
Gyári cikkszám:
8460400005

13000.000035

10236.2205

13 000 Ft

Nettó: 10 236 Ft

POLISPORT kuplung dekni védő FC250 16- SZÜRKE 8460400005

  • Szürke
Rendelhető
Rendelhető

POLISPORT kuplung dekni védő FC250 16- SZÜRKE 8460400005

Termékleírás:

A POLISPORT kuplung dekni védő egy kiváló minőségű motoralkatrész, amelyet kifejezetten a FC250 modellhez terveztek. Ez a szürke színű termék nem csupán esztétikai szempontokból jelentős, hanem mechanikai védelmet is nyújt, ami elengedhetetlen a motor hosszú élettartama érdekében.

A kuplung dekni védő olyan anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak, ütésnek és szélsőséges időjárási viszonyoknak. Az anyagösszetétel garantálja, hogy a termék folyamatosan nagy teljesítményt nyújtson, függetlenül a kihívásokkal teli motorozási körülményektől. A POLISPORT termékek híresek kiváló minőségükről, és ez a dekni védő sem kivétel.

Miért válassza a POLISPORT kuplung dekni védőt?

  • Védelem: A POLISPORT kuplung dekni védő egyesíti a tartósságot és a hatékonyságot, hogy optimálisan védje motorját. Az erős, ellenálló anyag garantálja, hogy motorja mechanikai védelmet kapjon a különböző sérülések ellen.
  • Könnyű felszerelés: A termék könnyen és gyorsan felszerelhető, ami különösen fontos a motorosok számára, akik gyors megoldásokat keresnek.
  • Stílus: A szürke színű kialakítás modern és vonzó, ami jól illik bármely motor színvilágába.
  • Minőség: A POLISPORT termékei a legmagasabb minőségi előírásoknak felelnek meg, ami garantálja, hogy a termék hosszú távon is kiváló minőséget nyújt.

Használati területek:

A POLISPORT kuplung dekni védő kifejezetten a FC250 modellhez készült, de tökéletes választás bármely motoros számára, aki minőségi és megbízható védelmet keres motorja számára. Az off-road motorozás során különösen hasznos, mivel az ilyen körülmények között a motor fokozottan ki van téve a külső mechanikai hatásoknak.

Karbantartás:

A kuplung dekni védő minimális karbantartást igényel, ami a motorosok nagy előnyére válik. Elég időnként áttörölni egy nedves ruhával, hogy tisztán és jó állapotban tartsa. A termék ellenálló a vegyi anyagokkal szemben, így nem kell aggódnia a tisztítószerek használata miatt.

Rendelés és szállítás:

Webshopunkban könnyedén megrendelheti a POLISPORT kuplung dekni védőt. A rendelés folyamata egyszerű és gyors. A szállítási idő versenyképes, így rövid időn belül kézhez kaphatja a rendelt terméket. Továbbá, webshopunk biztosítja a különböző fizetési lehetőségeket, hogy minden vásárló megtalálja a számára legkényelmesebb módot.

Összegzés:

A POLISPORT kuplung dekni védő a legjobb választás minden FC250 tulajdonos számára, aki megbízható védelmet, stílust és tartósságot keres motorjának. Tegye meg a következő lépést motorjának védelme érdekében, és rendeljen még ma!

Cikkszám: 897172
Gyári cikkszám: 8460400005
#Szín Szürke
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges