P-TECH Alumínium kupplungmunkahenger védő KTM Husqvarna SX / XC-W EXC TE 125 150 2020 SK014

Gyártó:
Cikkszám:
852611
Gyári cikkszám:
SK014

32500.000024

25590.5512

32 500 Ft

Nettó: 25 591 Ft

P-TECH Alumínium kupplungmunkahenger védő KTM Husqvarna SX / XC-W EXC TE 125 150 2020 SK014

  • Alumínium
Rendelhető
Rendelhető

P-TECH Alumínium kuplungmunkahenger védő KTM Husqvarna SX / XC-W EXC TE 125 150 2020 SK014

Webshopunkban elérhető a P-TECH által gyártott prémium minőségű alumínium kuplungmunkahenger védő, amelyet kifejezetten a KTM és Husqvarna motorok számára terveztek. Ez a termék ideális választás azon motorosok számára, akik maximális védelmet szeretnének biztosítani motorkerékpárjuk számára nehéz terepen vagy versenykörülmények között. A védő tökéletes választás a következő modellévekhez: KTM és Husqvarna SX / XC-W EXC TE 125 150 2020.

Kiemelkedő jellemzők

  • Tartósság: A kuplungmunkahenger védő tartós alumíniumból készült, így hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít.
  • Ellenálló képesség: Ellenáll a szélsőséges körülményeknek, beleértve a sár, kavics és egyéb törmelék okozta károsodást.
  • Specifikus tervezés: Az SX / XC-W EXC TE 125 150 2020 modellekhez tökéletesen illeszkedő kialakítás.
  • Könnyű súly: Könnyű alumínium szerkezet, amely nem növeli jelentősen a motorkerékpár súlyát.
  • Könnyű szerelhetőség: Egyszerűen telepíthető, nem szükséges szakértelem a felszereléséhez.

Miért válassza a P-TECH Alumínium kuplungmunkahenger védőt?

A kuplungoldal védelme kulcsfontosságú a motor teljesítményének és élettartamának megőrzése érdekében. A P-TECH alumínium kuplungmunkahenger védője megbízható választás minden motoros számára, akik szeretnék motorjukat a legjobb állapotban tartani. Az alumínium kiválóan védi a kuplungmunkahengert a fizikai károsodástól, így hosszú távon csökkenti a javítási költségeket és növeli a motor megbízhatóságát.

Emellett a P-TECH termékei híresek precíziós tervezésükről és gyártási minőségükről. Minden egyes alkatrész szigorú minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy biztosítani tudjuk a legmagasabb szintű megbízhatóságot és biztonságot. A P-TECH kuplungmunkahenger védője nemcsak a rengeteg előnye miatt vonzó, hanem stílusos és modern megjelenést is kölcsönöz motorjának.

Főbb előnyök:

  • Kiváló ár-érték arány.
  • Minimális karbantartás igény.
  • Professzionális megjelenés és dizájn.

Ha fontos Önnek a megbízhatóság, a tartósság és a minőség, akkor a P-TECH alumínium kuplungmunkahenger védője az ideális választás az Ön számára. Rendelje meg most a webshopunkból, és emelje motorkerékpárjának védelmét a következő szintre!

Cikkszám: 852611
Gyári cikkszám: SK014
#Szín Alumínium
Állapot Új
Anyag Alumínium
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges