P-TECH Alumínium kuplungmunkahenger védő BETA RR 200 2019 SK013

Gyártó:
Cikkszám:
852633
Gyári cikkszám:
SK013

32100.000062

25275.5906

32 100 Ft

Nettó: 25 276 Ft

P-TECH Alumínium kuplungmunkahenger védő BETA RR 200 2019 SK013

  • Alumínium
Rendelhető
Rendelhető

P-TECH Alumínium kuplungmunkahenger védő BETA RR 200 2019 SK013

Üdvözöljük webáruházunkban, amely a motoralkatrészek és motoros ruházat széles választékával várja vásárlóit. Bemutatjuk a P-TECH alumínium kuplungmunkahenger védőt, amely kifejezetten a BETA RR 200 2019 modellhez készült. Ez a termék a magas minőségű anyagok és a precíziós gyártás kombinációja, amely tökéletesen illeszkedik motorkerékpárjához és optimális védelmet biztosít.

A P-TECH egy elismert márka a motoralkatrészek piacán, amely a hosszú élettartamú és megbízható termékeiről ismeretes. Az alumínium kuplungmunkahenger védő célja, hogy megóvja a motorkerékpár egyik legkritikusabb alkatrészét a sérülésektől, legyen szó akár hétköznapi használatról, akár extrém motorozási körülményekről.

Termékjellemzők

  • Kiváló minőségű alumínium: A P-TECH kuplungmunkahenger védő prémium minőségű alumíniumból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a maximális védelmet.
  • Megfelel a BETA RR 200 2019 modellhez: Ez a termék speciálisan a BETA RR 200 2019 motorkerékpárhoz lett tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és funkcionalitást.
  • Egyszerű telepítés: Az egyszerű telepítési útmutató segítségével néhány perc alatt felszerelheti a védőt, anélkül, hogy szakember segítségét kellene kérnie.
  • Megbízhatóság és tartósság: A P-TECH termékek híresek a megbízhatóságukról és tartósságukról, így biztos lehet benne, hogy hosszú időn keresztül szolgálja majd Önt.
  • Stílusos megjelenés: Az alumínium kivitel modern és stílusos megjelenést kölcsönöz motorkerékpárjának.

A kuplungmunkahenger védő fontossága

A kuplungmunkahenger az egyik legfontosabb alkatrész a motorkerékpáron, amely a kuplungszerkezet működéséért felelős. Sérülés esetén a motor teljesítménye jelentősen romolhat, és akár komolyabb meghibásodások is előfordulhatnak. A P-TECH alumínium kuplungmunkahenger védője megóvja ezt a kritikus alkatrészt a külső sérülésektől, így meghosszabbítva a motor élettartamát és megbízhatóságát.

Vásároljon nálunk, és élvezze a prémium minőség nyújtotta előnyöket! A P-TECH Alumínium kuplungmunkahenger védő BETA RR 200 2019 SK013 az egyik legjobb választás, ha motorja védelméről van szó.

Tegye kosárba most, és tapasztalja meg a különbséget!

#Szín Alumínium
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka BETA
Munkaütem 2T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
BETA 200RR 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett