PRO-CARBON RACING KTM Motorháztető Burkolat - Gyújtásoldali - 250 SX 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
758864

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Motorháztető Burkolat - Gyújtásoldali - 250 SX 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Motorháztető Burkolat - Gyújtásoldali - 250 SX 2017-19

Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING legújabb innovációját kifejezetten a KTM 250 SX 2017-19 modelljeihez tervezve - a Motorháztető Burkolat a gyújtásoldal számára. Ez a prémium minőségű védőelem nem csupán megvédi motorod létfontosságú komponenseit, hanem jelentősen javítja motorkerékpárod megjelenését és aerodinamikáját is.

Prémium Minőség és Kiváló Védelem

A PRO-CARBON RACING márka híres arról, hogy a legmagasabb színvonalú szénszálas termékeket kínálja. Az általuk kínált motorháztető burkolat az igényes motorsport-kedvelők számára készült, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni az anyagok és a kivitelezés minősége terén. Az erős, mégis könnyű szénszálas anyag biztosítja a maximális védelmet a motor alkatrészei ellen, miközben minimális súlyt ad hozzá a motorhoz.

Könnyű Telepítés és Kiemelkedő Dizájn

A telepítés egyszerűsége és a burkolat pontos illeszkedése miatt gyorsan és könnyedén felszerelhető. Az ergonomikus kialakítás nem csak esztétikus, hanem hozzájárul a motor teljesítményének optimalizálásához is. Az aerodinamikus dizájn révén a burkolat csökkenti a légellenállást, így segítve a motor simább és gyorsabb működését.

Ellenállóság és Tartósság

A PRO-CARBON RACING motorháztető burkolata extrém körülmények között tesztelt, hogy ellenálljon a legnehezebb igénybevételnek is. A burkolat kibírja az ütéseket, karcolásokat és mindenfajta szennyeződést, amit a terepen való motorozás során tapasztalhatsz. Ez a védelem biztosítja, hogy motorod hosszabb élettartamú legyen, minimalizálva az esetleges javítási költségeket.

A KTM 250 SX 2017-19 modellekhez tervezett burkolat tökéletesen illeszkedik ezekhez a modellekhez, így biztosítva a maximális védelmet és teljesítményt. Ez a termék nem csupán egy védelmi eszköz, hanem egy befektetés motorod jövőjébe.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING-t?

  • Minőségi Anyagok: A legjobb minőségű szénszálas anyagok garantálják a tartósságot és a könnyűségét.
  • Kiváló Illeszkedés: Pontos méretek és könnyű telepítés teszik lehetővé a gyors és megbízható felszerelést.
  • Ergonomikus Dizájn: Az aerodinamikai tervezésnek köszönhetően növeli a motor teljesítményét.
  • Ellenállóság: Tesztelt és bizonyítottan ellenáll mindenféle extrém körülménynek.
  • Esztétikai Érték: Elegáns és professzionális megjelenés, amely feldobja motorod kinézetét.

Rendeld meg most!

Ne habozz, tedd kosaradba most a PRO-CARBON RACING Motorháztető Burkolatot és védelmezd motorodat a legjobb módon! Ha bármilyen kérdésed van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SX 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges