BOYESEN Factory Racing Gyújtásfedél YZ80/YZ85 SC-30*

Gyártó:
Cikkszám:
986656
Gyári cikkszám:
SC-30*

54600.00002

42992.1260

54 600 Ft

Nettó: 42 992 Ft

BOYESEN Factory Racing Gyújtásfedél YZ80/YZ85 SC-30*

  • Fekete
  • Magnézium
Rendelhető
Rendelhető

A BOYESEN Factory Racing Gyújtásfedél YZ80/YZ85 SC-30* egy kiváló minőségű motoralkatrész, amelyet a híres BOYESEN gyártó kínál. Ez a gyújtásfedél speciálisan a Yamaha YZ80 és YZ85 modellekhez készült, és minden motoros számára ideális választás, aki a legjobbat szeretné kiválasztani a motorjához.

A BOYESEN márka hosszú évekre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik a magas színvonalú motoralkatrészek tervezése és gyártása terén. Ennek a gyártónak a termékei a versenyzők és a hobbi motorosok körében is elismertek, hiszen a BOYESEN termékek tartósságukkal és kimagasló teljesítményükkel nyújtanak kiemelkedő eredményeket.

Kiváló Minőség és Teljesítmény

A BOYESEN Factory Racing Gyújtásfedél különleges anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszantartó használatot és a megbízhatóságot. Ennek a terméknek az egyik legnagyobb előnye, hogy ellenáll a hőnek és a kopásnak, így hosszú távon is kiválóan teljesít.

Az anyagok minősége mellett a tervezés is kiváló. A precízen kidolgozott részletek és a pontosság biztosítják, hogy a gyújtásfedél tökéletesen illeszkedjen és optimális védelemmel lássa el a motor gyújtásrendszerét. Ezzel a gyújtásfedéllel biztos lehetsz benne, hogy a motorod mindig a legjobb teljesítményt nyújtja.

Egyedi Stílus és Design

Nem csak a teljesítmény, de a stílus szempontjából is kiemelkedő ez a gyújtásfedél. A gyártó gondosan ügyelt arra, hogy a BOYESEN Factory Racing Gyújtásfedél ne csak funkcionálisan, de esztétikailag is vonzó legyen. A gyújtásfedél egyedi, versenystílusú dizájnja tökéletesen illik minden Yamaha YZ80 és YZ85 motorhoz, és biztosan megkapja a figyelmet a motoros társak körében is.

Könnyű Felszerelhetőség

A BOYESEN Factory Racing Gyújtásfedél tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek a könnyű felszerelhetőségre. A pontos méretek és a mellékelt szerelési útmutató segítségével a gyújtásfedél könnyedén és gyorsan felszerelhető, így nem kell szakembert hívni a telepítéshez. Ez a tulajdonság különösen fontos minden motoros számára, aki szereti saját kezűleg karbantartani motorját.

Összefoglalva, ha a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb gyújtásfedelet keresed Yamaha YZ80 vagy YZ85 motorodhoz, akkor a BOYESEN Factory Racing Gyújtásfedél YZ80/YZ85 SC-30* a tökéletes választás. Ez a gyújtásfedél minden szempontból kiemelkedően teljesít és garantáltan megéri a befektetést.

Ne habozz, tedd le a voksod a minőség és a teljesítmény mellett, és válaszd a BOYESEN Factory Racing Gyújtásfedél YZ80/YZ85 SC-30*-at a webshopunkból még ma!

#Szín Fekete
#Szín Magnézium
Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges