ENDUROHOG KTM EXC 150 kuplung & gyújtás SZETT 2020- 10131

Gyártó:
Cikkszám:
890574
Gyári cikkszám:
10131

36100.000063

28425.1969

36 100 Ft

Nettó: 28 425 Ft

ENDUROHOG KTM EXC 150 kuplung & gyújtás SZETT 2020- 10131

Rendelhető
Rendelhető

ENDUROHOG KTM EXC 150 kuplung & gyújtás SZETT 2020- 10131 a tökéletes választás azok számára, akik maximalizálni akarják motorjuk teljesítményét és megbízhatóságát. Ebben a szettben megtalálható mindaz, amire szükséged van ahhoz, hogy motorod mindig csúcsformában legyen, függetlenül a terepviszonyoktól vagy az időjárástól.

Az ENDUROHOG prémium minőségű alkatrészek gyártójaként ismert, és a KTM EXC 150-es modellekhez készített kuplung és gyújtás szett sem kivétel ez alól. A szettben található kuplungfedél és gyújtásfedél kifejezetten a 2020-as és későbbi KTM EXC 150-es modellek számára készült, biztosítva az optimális illeszkedést és egyszerű telepítést.

A kuplung oldala egy kritikus alkatrésze a motornak, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony erőátvitelt a motor és a hajtáslánc között. Az ENDUROHOG kuplungrendszer biztosítja a sima és gyors váltást, és kiváló tapadást nyújt, minimalizálva a csúszást és biztosítva a hosszabb élettartamot.

Ezenkívül a gyújtásrendszer ugyanolyan fontos szerepet játszik, mivel felelős az üzemanyag és a levegő keverékének meggyújtásáért a hengerekben. A gyújtási rendszer teljesítményének maximalizálása érdekében az ENDUROHOG gyújtásfedél biztosítja a megfelelő hőelvezetést és védi a gyújtógyertyát és egyéb kritikus alkatrészeket a külső hatásoktól.

A szett előnyeit az árgus innovációs megoldások és a prémium minőségű alapanyagok fémjelzik, melyek garantálják a kiváló megbízhatóságot és a tartósságot még a legkeményebb terepviszonyok között is. Minden egyes alkatrész szigorú minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy biztosítva legyen a legmagasabb szintű teljesítmény és hosszú élettartam.

Az ENDUROHOG kuplung & gyújtás szett egyszerűen telepíthető, így azoknak is kiváló választás, akik saját kezűleg szeretik karbantartani motorjukat. Az intuitív dizájn és a pontos illeszkedés segítenek abban, hogy a telepítés gyors és gond nélküli legyen.

Termékjellemzők:

  • Prémium minőségű anyagokból készült
  • Kifejezetten a KTM EXC 150 2020- modellhez készült
  • Könnyű telepítés és tökéletes illeszkedés
  • Hosszú élettartam és kiváló megbízhatóság
  • Optimális hőelvezetés és védelem

Az ENDUROHOG KTM EXC 150 kuplung & gyújtás szett vásárlásával biztosíthatod, hogy motorod mindig a legjobb teljesítményt nyújtja, bármilyen terepen is vezetsz. Ne habozz, rendeld meg most és tapasztald meg a különbséget!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 150EXCTPI 2020, 2021

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges