ENDUROHOG AJP PR7 kuplungoldalvédő 10116.1

Gyártó:
Cikkszám:
890307
Gyári cikkszám:
10116.1

22200.00005

17480.3150

22 200 Ft

Nettó: 17 480 Ft

ENDUROHOG AJP PR7 kuplungoldalvédő 10116.1

Rendelhető
Rendelhető

ENDUROHOG AJP PR7 kuplungoldalvédő 10116.1

Üdvözöljük weboldalunkon, ahol kiváló minőségű motoralkatrész és ruházati termékeket kínálunk, hogy motoros élményét még jobbá tegyük. Az ENDUROHOG AJP PR7 kuplungoldalvédő 10116.1 egy fantasztikus termék, amely minden motoros számára nélkülözhetetlen. Ez a speciális védő egy hatékony és megbízható kiegészítő, mely a kuplung rendszerének védelmére szolgál.

Miért válassza az ENDUROHOG AJP PR7 kuplungoldalvédőt?

Az ENDUROHOG márka neve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Az AJP PR7 kuplungoldalvédő kialakítását precíz mérnöki munka és az ENDUROHOG hosszú évek tapasztalatának gyümölcse. A célunk, hogy a legjobb termékeket nyújtsuk motoros ügyfeleink számára.

  • Kiváló minőségű anyagok: Az ENDUROHOG AJP PR7 kuplungoldalvédő tartós és ütésálló anyagokból készül, így hosszú távú védelmet nyújt a kuplung oldalának a sérülésektől és a kopástól.
  • Precíz illeszkedés: A 10116.1 modell pontosan illeszkedik az AJP PR7 motorkerékpárhoz, biztosítva a maximális védelmet és az optimális megjelenést.
  • Könnyű telepítés: A kuplungoldalvédő telepítése egyszerű és gyors, nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. Bárki könnyedén felszerelheti motorjára.
  • Stílusos dizájn: Az ENDUROHOG kuplungoldalvédők modern, sportos megjelenést biztosítanak motorjának, anélkül hogy feláldoznák a funkcionalitást.

Alkalmazható modellek és kompatibilitás

Ez a kuplungoldalvédő kifejezetten az AJP PR7 modellhez készült, így tökéletesen illeszkedik rá és maximális védelmet nyújt. Ha biztosítani szeretné motorjának hosszú élettartamát és optimális működését, az ENDUROHOG kuplungoldalvédő a legjobb választás.

Biztonság a pályán és az úton egyaránt

Motorozás közben a kuplung rendszer védelme létfontosságú. Az ENDUROHOG AJP PR7 kuplungoldalvédő segít megóvni a kuplung nem kívánt ütések és sérülések ellen, legyen szó terepmotorozásról vagy mindennapi használatról. A védő stabilitást és biztonságot nyújt, akár extrém körülmények között is.

Az általunk kínált motoralkatrészek és kiegészítők mind magas minőségi követelményeknek felelnek meg, ezért bízhat az ENDUROHOG termékekben. A kuplungoldalvédő vásárlása nem csak a motor védelmét szolgálja, hanem hosszú távon megtakaríthatja a javítási költségeket is.

Vásárlás most

Ne várjon tovább, szerezze be az ENDUROHOG AJP PR7 kuplungoldalvédőt még ma! Tegye biztonságosabbá és stílusosabbá motorját ezzel a kiváló minőségű, könnyen telepíthető és strapabíró védővel. Rendelje meg online webshopunkon keresztül, és élvezze a gyors és megbízható házhozszállítást.

Az ENDUROHOG AJP PR7 kuplungoldalvédő 10116.1 kiváló választás minden motoros számára, aki nem csak a teljesítményt, hanem a szakszerű védelmet is szem előtt tartja. Csatlakozzon azokhoz a számtalan elégedett ügyfélhez, akik már választották az ENDUROHOG termékeket!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett