ENDUROHOG AJP PR7 kuplung és gyújtás dekni védő SZETT 10117.1

Gyártó:
Cikkszám:
890308
Gyári cikkszám:
10117.1

41099.999969

32362.2047

41 100 Ft

Nettó: 32 362 Ft

ENDUROHOG AJP PR7 kuplung és gyújtás dekni védő SZETT 10117.1

Rendelhető
Rendelhető

ENDUROHOG AJP PR7 kuplung és gyújtás dekni védő SZETT 10117.1

Bemutatjuk az enduro motorosok számára nélkülözhetetlen ENDUROHOG AJP PR7 kuplung és gyújtás dekni védő szettjét, amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy megvédje az AJP PR7 modellek kuplung- és gyújtásoldalát. Ezzel a magas minőségű védelemmel biztosíthatja, hogy motorja a legkeményebb terepen is maximális biztonságban legyen.

Ez a kiváló minőségű szett kifejezetten az AJP PR7 modellekhez készült, és kéz a kézben jár a tartóssággal és a funkcionalitással. A ENDUROHOG által gyártott termékek híresek a megbízhatóságukról és a hosszú élettartamukról, így biztos lehet benne, hogy ez a szett nem fog csalódást okozni. Az ENDUROHOG márka egyet jelent a minőségi motoralkatrészekkel és kiegészítőkkel, így a választott termékkel garantáltan elégedett lesz.

Termékjellemzők:

  • Anyag: Kiváló minőségű, ütésálló és kopásálló anyagok felhasználásával készült, így tartós és megbízható védelmet biztosít a motor kuplung- és gyújtásoldalának.
  • Tervezés: Az AJP PR7 modellekhez tervezett precíz illeszkedés, amely könnyű felszerelést és optimális védelmet biztosít.
  • Felszerelés: Egyszerű és gyors felszerelés a mellékelt szerelési útmutató segítségével. Nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre.
  • Kinézet: Esztétikus megjelenés, amely kiegészíti motorja vizuális vonzerejét anélkül, hogy befolyásolná annak teljesítményét.

A ENDUROHOG AJP PR7 kuplung és gyújtás dekni védő SZETT használatával nemcsak a motor élettartamát növelheti meg, hanem megóvhatja azt a sérülésektől is, amelyek a kemény off-road körülmények között gyakran előfordulhatnak. Ez a szett ideális választás mindazoknak, akik komolyan veszik a motorkerékpárjuk védelmét és hosszú távon gondolkodnak a karbantartás költségeiben.

A használt anyagok és a gondosan megtervezett szerkezet biztosítják a maximális védelmet és a tartósságot, miközben a stílusos megjelenésnek köszönhetően a motor dizájnja is megmarad. Ha Ön is azok közé tartozik, akik nem alkudnak meg a minőség és a teljesítmény terén, akkor ez a szett biztosan megfelel az elvárásainak.

Rendelje meg még ma az ENDUROHOG AJP PR7 kuplung és gyújtás dekni védő SZETT 10117.1 terméket webáruházunkból, és tapasztalja meg a prémium minőséget! A motoralkatrész-specializált webshopunkban könnyedén megtalálhatja az összes szükséges kiegészítőt és alkatrészt a legjobb áron. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy motorja a legjobb védelemben részesüljön!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett