ENDUROHOG AJP PR7 gyújtásfedél védő 10115.1

Gyártó:
Cikkszám:
890306
Gyári cikkszám:
10115.1

21500.000053

16929.1339

21 500 Ft

Nettó: 16 929 Ft

ENDUROHOG AJP PR7 gyújtásfedél védő 10115.1

Rendelhető
Rendelhető

ENDUROHOG AJP PR7 gyújtásfedél védő 10115.1

Az ENDUROHOG AJP PR7 gyújtásfedél védő 10115.1 egy kifejezetten AJP PR7 modellekhez tervezett alkatrész, amely az egyik legfontosabb védelemmel ellátja a motorkerékpár gyújtófedelét. Ez a kiváló minőségű védőelem kulcsfontosságú, hogy megóvja motorját a külső hatásoktól és sérülésektől.

Termékjellemzők

  • Gyártó: ENDUROHOG
  • Termékkód: 10115.1
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Oldaldekni védő > Gyújtásoldal (bal)
  • Kompatibilitás: Kifejezetten AJP PR7 modellekhez tervezve

Minőség és megbízhatóság

Az ENDUROHOG márka neve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal a motorosok körében. Az AJP PR7 gyújtásfedél védő 10115.1 sem kivétel. Ez az alkatrész masszív és tartós anyagok felhasználásával készült, hogy hosszú élettartamot biztosítson még a legkeményebb körülmények között is. A precíz tervezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az AJP PR7 modellekhez, és egyszerűen felszerelhető, így időt és energiát takarít meg a telepítés során.

Védelem és biztonság

A motor egyik legfontosabb eleme a gyújtásrendszer, ami központi szerepet játszik a motor működésében. Az ENDUROHOG AJP PR7 gyújtásfedél védő 10115.1 kifejezetten a gyújtásfedél védelmére szolgál, amely megsérülhet a köves, sáros vagy éppen hegyes terepen történő motorozás során. Ez a termék hatékonyan megakadályozza, hogy a gyújtásfedél sérüljön, ezáltal biztosítva a motor problémamentes működését a legextrémebb körülmények között is.

Könnyű telepítés

Egy másik fontos szempont az egyszerű és gyors telepítés. Az ENDUROHOG AJP PR7 gyújtásfedél védő 10115.1 úgy lett kialakítva, hogy minimális eszközhasználattal, gyorsan és problémamentesen felszerelhető. Ezzel a motorosok gyorsan visszatérhetnek a kedvenc tevékenységükhöz anélkül, hogy hosszú órákat töltenének a műhelyben.

Stílus és design

Nem csupán funkcionalitásában, hanem megjelenésében is lenyűgöző ez a védőelem. Az elegáns, modern dizájn kiegészíti a motor sportos megjelenését, ami nem marad észrevétlen egyetlen motoros társaságban sem. Az ENDUROHOG lógó és a termék specifikációi diszkréten, mégis stílusosan jelennek meg a védőelemen, így az minden szögből kiválóan mutat.

Összegzés

Az ENDUROHOG AJP PR7 gyújtásfedél védő 10115.1 nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem jelentős funkcionális előnyöket is kínál. Magas minőségi alapanyagok, robusztus kialakítás és könnyű telepítés jellemzik, így ez a védőelem a legjobb választás minden AJP PR7 tulajdonos számára, akik szeretnék megóvni motorjukat a mechanikai sérülésektől.

Látogassa meg webshopunkat, és szerezze be most az ENDUROHOG AJP PR7 gyújtásfedél védőt a legjobb áron!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges