BOYESEN Factory Racing Kuplungfedél Magnézium Yamaha YZ85 CC-30*

Gyártó:
Cikkszám:
986657
Gyári cikkszám:
CC-30*

60199.999996

47401.5748

60 200 Ft

Nettó: 47 402 Ft

BOYESEN Factory Racing Kuplungfedél Magnézium Yamaha YZ85 CC-30*

  • Fekete
  • Magnézium
Rendelhető
Rendelhető

A BOYESEN Factory Racing Kuplungfedél Magnézium Yamaha YZ85 CC-30* kifejezetten azon motorosok számára lett tervezve, akik nem csak a teljesítményre, hanem az esztétikára is különös figyelmet fordítanak. Ezzel a prémium kategóriás alkatrésszel minden Yamaha YZ85 tulajdonos biztos lehet benne, hogy motorja a lehető legjobban fog teljesíteni, miközben megőrzi exkluzív megjelenését.

A termék anyaga magnézium, amely különösen kedvelt a motorsportok világában, köszönhetően kivételes szilárdságának, könnyűségének és ellenállóképességének. A magnézium előnyeit kihasználva a BOYESEN technológia előnyeivel kiegészítve, a kuplungfedél nemcsak a kopásállóságot növeli, hanem hozzájárul a motor teljesítményének optimalizálásához is.

A BOYESEN Factory Racing Kuplungfedél számos előnnyel bír:

  • Könnyűsúlyú konstrukció: A magnézium anyag használatával a kuplungfedél jelentősen könnyebb, mint a hagyományos alumínium vagy acél változatok, ami csökkenti a motor tömegét és hozzájárul a jobb teljesítményhez.
  • Hővezető képesség: A magnézium kiváló hővezető képességgel rendelkezik, így megelőzi a motor túlmelegedését, garantálva a hosszabb élettartamot.
  • Esztétika: A BOYESEN Factory Racing kuplungfedél különleges megjelenése és kivitelje biztosítja, hogy motorod kitűnjön a tömegből. A gyári BOYESEN logóval ellátott design az eleganciát és a minőséget sugallja.
  • Kiváló illeszkedés: A terméket kifejezetten a Yamaha YZ85 modellhez tervezték, így tökéletesen illeszkedik és egyszerűen telepíthető.

A kuplungfedél azon túl, hogy növeli a motor esztétikai megjelenését és teljesítményét, védi is a belső alkatrészeket a sérülésektől, szennyeződésektől és a nedvességtől. Ezáltal hosszabb élettartamot és megbízhatóbb működést biztosít a motor számára.

Webshopunkban megtalálható minden, ami motorodhoz szükséges lehet, beleértve a prémium minőségű motoralkatrészeket és motoros ruházatot. A BOYESEN Factory Racing Kuplungfedél mellett számos egyéb alkatrészt és kiegészítőt kínálunk, amelyekkel növelheted motorod teljesítményét és stílusát.

Ne habozz, válaszd a minőséget és a teljesítményt! Rendeld meg most a BOYESEN Factory Racing Kuplungfedél Magnézium Yamaha YZ85 CC-30* terméket és tapasztald meg a különbséget!

#Szín Magnézium
#Szín Fekete
Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges