ACERBIS X-POWER APRILIA AC 0025717.090

Gyártó:
Cikkszám:
986202
Gyári cikkszám:
AC 0025717.090

23800.000025

18740.1575

23 800 Ft

Nettó: 18 740 Ft

ACERBIS X-POWER APRILIA AC 0025717.090

3-14 nap
Rendelhető

Üdvözöljük motoralkatrész webshopunkban! Büszkén mutatjuk be az ACERBIS X-POWER APRILIA AC 0025717.090 termékünket, amely a legmagasabb minőséget és tartósságot nyújtja a motorosok számára, akik kompromisszumok nélkül keresnek megbízható védelmet motorjuk számára.

Ez a különleges Oldaldekni védő a gyújtás- és kuplungoldalhoz (szettként) készült, kizárólag az Aprilia típusú motorokhoz. Az ACERBIS, mint elismert gyártó, biztosítékot jelent a csúcskategóriás termékekre, és ez alól az X-POWER APRILIA termék sem kivétel. Az ACERBIS régóta élen jár a motoros védőfelszerelések terén, és folyamatosan innovatív megoldásokkal áll elő, hogy a motorosok biztonságban és stílusosan közlekedhessenek.

Az ACERBIS X-POWER APRILIA AC 0025717.090 tökéletes választás mindazoknak, akik fontosnak tartják a motor védelemét az igénybevett alkatrészek, mint a gyújtás és kuplungoldalak esetében. A speciális kialakítás ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak és egyéb sérüléseknek, melyek gyakran érik a motorkerékpárok ezen részeit.

A termék anyagát tekintve kiváló minőségű és könnyű. Ez elősegíti, hogy könnyedén felszerelhető, ugyanakkor biztos és stabil védelmet nyújtson. Az ergonomikus kialakítás nem csak tartósságot garantál, hanem a motor teljesítményében sem okoz csökkenést, így az eredeti élmény változatlan marad.

A beszerelés egyszerű és gyors, nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. A szett tartalmaz minden szükséges elemet, így gyorsan és problémamentesen elvégezhető a csere vagy a felszerelés. Az ACERBIS X-POWER APRILIA kiválóan illeszkedik az Aprilia modellekhez, így nincs szükség további módosításokra vagy átalakításokra.

Kompatibilitás:

  • Aprilai specifikus típusok (részletezve modell alapján)
  • Univerzális alkatrészek, melyek adaptálhatóak különböző típusokhoz

Fontos megemlíteni, hogy az ACERBIS X-POWER APRILIA AC 0025717.090 nagymértékben hozzájárul a motor élettartamának meghosszabbításához, mivel megakadályozza a mindennapi használat során fellépő kopásokat és sérüléseket. Ez nemcsak a motorkerékpár esztétikai megjelenését tartja meg, hanem a motor teljesítményét is eredeti szinten tartja.

Összességében az ACERBIS X-POWER APRILIA AC 0025717.090 egy kiváló választás mindazoknak, akik magas színvonalú védelmet szeretnének nyújtani motorkerékpárjuk számára. A minőség, a tartósság, és a könnyű használat mind azt biztosítják, hogy hosszú távon is elégedettek leszünk a választásunkkal. Ne hagyja ki ezt a kiváló terméket, ami garantáltan minden motoros igényét kielégíti!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges