ODI FUSION THROTTLE TUBE - PLASTIC OE REPLACEMENT H70FRP

Gyártó:
Cikkszám:
985650
Gyári cikkszám:
H70FRP

7100.000024

5590.5512

7 100 Ft

Nettó: 5 591 Ft

ODI FUSION THROTTLE TUBE - PLASTIC OE REPLACEMENT H70FRP

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

ODI FUSION THROTTLE TUBE - PLASTIC OE REPLACEMENT H70FRP

Üdvözöljük motoralkatrész webshopunkban, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészeket és kiegészítőket találja. Bemutatjuk Önnek az ODI Fusion Throttle Tube - Plastic OE Replacement H70FRP nevű terméket, amely kiváló választás minden motoros számára.

Termékjellemzők

  • Gyártó: ODI
  • Terméknév: Fusion Throttle Tube - Plastic OE Replacement H70FRP
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Markolatok > Forgó - tartó
  • Anyaga: Műanyag
  • Kompatibilitás: Széleskörűen kompatibilis különböző motormodellekkel
  • Tartósság: Prémium minőség, hosszú élettartam

Leírás

Az ODI Fusion Throttle Tube - Plastic OE Replacement H70FRP kimagasló minőségű műanyagból készült, hogy megfeleljen az OE gyártói előírásoknak. Ez a gázmarkolat cső ideális választás minden motoros számára, aki kiemelt figyelmet fordít a motorja teljesítményére és megbízhatóságára. Az ODI márka köztudottan a motoralkatrészek élvonalában helyezkedik el, és ez a termék sem kivétel.

Ez a műanyag gázmarkolat cső biztosítja a zökkenőmentes, gyors reagálást, amely elengedhetetlen a dinamikus és biztonságos motorozáshoz. Az anyaghasználat és a precíz tervezés garantálja, hogy a cső tartós és ellenáll a mindennapi használatból adódó kopásnak és erőhatásoknak.

Miért válassza az ODI Fusion Throttle Tube-ot?

A motoralkatrész kiválasztásakor fontos, hogy megbízható és ismert márkát válasszon. Az ODI Fusion Throttle Tube nem csak a minőségéről és tartósságáról híres, hanem arról is, hogy rendkívül könnyű felszerelni és kompatibilis a legtöbb szabványos motormodellel.

  1. Prémium minőségű anyag: A kiváló minőségű műanyag biztosítja a tartósságot és a hosszan tartó teljesítményt.
  2. Könnyű telepítés: Egyszerűen és gyorsan felszerelhető, nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet.
  3. OE helyettesítő: Az eredeti gyári alkatrészekkel azonos specifikációkkal rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik.
  4. Biztonságos használat: A precíz tervezés és a strapabíró anyag biztosítja, hogy a gázmarkolat cső megbízhatóan és biztonságosan működjön.

Részletek a használathoz

Az ODI Fusion Throttle Tube telepítése rendkívül egyszerű. Kövesse a mellékelt használati útmutatót, és néhány lépésben már készen is áll a használatra. A termék kompatibilissége miatt számos különböző motormodellel használható, így nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt.

Összefoglalva, ha olyan gázmarkolat csövet keres, amely kiváló minőségű, tartós és egyszerűen felszerelhető, akkor az ODI Fusion Throttle Tube - Plastic OE Replacement H70FRP a tökéletes választás az Ön számára. Látogasson el motoralkatrész webshopunkba, és rendeljen most, hogy a legújabb motoralkatrészekkel és kiegészítőkkel gazdagíthassa motorját.

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges