ODI BAR & GRIPS DISPLAY POP-70-TOWER

Gyártó:
Cikkszám:
985655
Gyári cikkszám:
POP-70-TOWER

209999.999989

165354.3307

210 000 Ft

Nettó: 165 354 Ft

ODI BAR & GRIPS DISPLAY POP-70-TOWER

Rendelhető
Rendelhető

ODI BAR & GRIPS DISPLAY POP-70-TOWER

Fedezze fel a legújabb ODI BAR & GRIPS DISPLAY POP-70-TOWER termékünket, amely kifejezetten motoralkatrészek webáruházunk számára készült. Ez a kiváló minőségű termék minden motoros számára ideális választás, akik szeretnék fokozni kényelmüket és teljesítményüket.

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX
Gyártó: ODI

Az ODI BAR & GRIPS DISPLAY POP-70-TOWER egy innovatív és praktikus kiegészítő, amelyet a motorosok és szervizek számára terveztek. Ez a torony kijelző lehetővé teszi, hogy különféle markolatokat és kormányalkatrészeket mutassanak be egy helyen, megkönnyítve a választást és a vásárlást.

Kiemelkedő tulajdonságok és előnyök:

  • Mindig kéznél: A torony kijelző lehetővé teszi a legnépszerűbb ODI markolatok és kormányok bemutatását, így mindig könnyen hozzáférhetőek a vásárlók számára.
  • Strapabíró konstrukció: A robustus kialakítás stabilan tartja a termékeket, biztosítva azok biztonságos tárolását és bemutatását.
  • Stílusos megjelenés: A modern és vonzó kivitel vonzóbbá teszi az üzletek belső tereit, ezzel növelve az értékesítési esélyeket.
  • Könnyen összeszerelhető: Az előre gyártott alkatrészek egyszerűen és gyorsan összeállíthatók, minimális szerelési idővel és erőfeszítéssel.

Az ODI BAR & GRIPS DISPLAY POP-70-TOWER különösen fontos szerepet játszik a motoros közösség számára, mivel lehetővé teszi az új és népszerű termékek gyors és hatékony bemutatását. Ez a kijelzőtorony kiválóan használható bármely motoralkatrész-kereskedésben, szervizben, vagy akár motoros találkozókon is.

Miért válassza az ODI BAR & GRIPS DISPLAY POP-70-TOWER-t?

Az ODI széleskörű tapasztalattal rendelkező gyártó a motoros alkatrészek terén. A vállalat elkötelezett a minőség, a megbízhatóság és az innováció iránt. Az ODI BAR & GRIPS DISPLAY POP-70-TOWER ezt a minőséget tükrözi, biztosítva, hogy a termékek és az ügyfélszolgálat is mindig a legmagasabb szintet képviseljék.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ezzel a professzionális kijelzőtoronnyal bővítse üzletét vagy szervizét, és tegye könnyebbé és vonzóbbá vásárlói számára a motoros alkatrészek beszerzését.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges