ACERBIS Bal Oldali Visszapillantó Tükör - Fekete AC 0000541.090

Gyártó:
Cikkszám:
735882
Gyári cikkszám:
AC 0000541

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS Bal Oldali Visszapillantó Tükör - Fekete AC 0000541.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Bal Oldali Visszapillantó Tükör - Fekete AC 0000541.090

Fedezze fel a ACERBIS Bal Oldali Visszapillantó Tükör - Fekete AC 0000541.090 termékünket, amely a motoros közösség kedvence. Ez a minőségi visszapillantó tükör kiváló választás minden motoros számára, aki a legjobb látási viszonyokra vágyik a közúton. Az ACERBIS márka ismert a prémium minőségű motorkerékpár alkatrészeiről és tartozékairól, így biztos lehet benne, hogy ez a termék is megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Ez a fekete színű, bal oldali visszapillantó tükör dizájnos és funkcionális, így nem csak jól mutat motorján, hanem hozzájárul a biztonságos közlekedéshez is. A ACERBIS Bal Oldali Visszapillantó Tükör visszapillantó tükör minden motoros számára elengedhetetlen tartozék, amely segít a mögöttes forgalom figyelemmel kísérésében és a biztonság növelésében.

Termékjellemzők:

  • Gyártó: ACERBIS
  • Szín: Fekete
  • Modellszám: AC 0000541.090
  • Kialakítás: Bal oldali visszapillantó tükör
  • Minőségi anyagból készült, ellenáll az időjárás viszontagságainak
  • Stabil és tartós konstrukció

A ACERBIS Bal Oldali Visszapillantó Tükör tökéletesen illeszkedik a motoros igényekhez, legyen szó városi közlekedésről vagy hosszú távú túrákról. Az elegáns fekete szín illik a legtöbb motorkerékpár dizájnjához, miközben a tükör pontos látóteret biztosít, amely elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez.

Használat és felszerelés:

A tükör felszerelése rendkívül egyszerű, így gyorsan és könnyedén rögzítheti motorjára. A csomag tartalmazza a szükséges szerelési kiegészítőket is, hogy Önnek ne kelljen külön beszereznie azokat. A pontos telepítési útmutatót követve akár otthon is könnyedén elvégezheti a szerelést, így nem kell szerelőhöz fordulnia.

Ez a tükör megfelel minden közlekedési előírásnak, így nyugodtan használhatja bármilyen közúton. Az ACERBIS gondosan megtervezte ezt a terméket, hogy ellenálljon a mindennapi igénybevételnek, ugyanakkor hosszú élettartamú legyen, így Ön hosszú évekig számíthat rá.

Biztonság és dizájn összhangban

A ACERBIS Bal Oldali Visszapillantó Tükör nem csak funkcionális, hanem stílusos is. A modern, letisztult dizájn és a klasszikus fekete szín tökéletes harmóniában van egymással. Ez a visszapillantó tükör bármilyen stílusú motorkerékpárhoz illik, legyen az sportmotor, robogó vagy túramotor. Az esztétikum mellett a biztonság is kulcsszerepet játszik, hiszen a jól kialakított tükör pontos és széles látóteret biztosít.

Ha Ön is a minőséget és a megbízhatóságot keresi, akkor a ACERBIS Bal Oldali Visszapillantó Tükör - Fekete AC 0000541.090 a megfelelő választás az Ön számára.

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges