X-GRIP Lábtörlő "I LIKE IT DIRTY" 80 x 100cm fekete/zöld XG-1984

Gyártó:
Cikkszám:
985958
Gyári cikkszám:
XG-1984

28399.999969

22362.2047

28 400 Ft

Nettó: 22 362 Ft

X-GRIP Lábtörlő "I LIKE IT DIRTY" 80 x 100cm fekete/zöld XG-1984

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük a motorosok paradicsomában, ahol formatervezés találkozik funkcionalitással! Örömmel mutatjuk be a különleges X-GRIP Lábtörlőt, mely azonnal meghódítja mindazokat, akik imádják a motorsportot és nem riadnak vissza egy kis kosszal való találkozástól. Az X-GRIP Lábtörlő "I LIKE IT DIRTY" 80 x 100cm fekete/zöld XG-1984 ideális választás mindazok számára, akik szeretnék otthonukat stílusosan tisztán tartani, és közben motoros szenvedélyüket is kifejezni.

A lábtörlő mérete 80x100 cm, ami bőséges helyet biztosít a lábak tisztítására, mielőtt belépne az otthonába. A fekete és zöld dizájnelemei modern és merész megjelenést kölcsönöznek, míg az anyagminőség garantálja, hogy hosszú éveken át használhassa. Ezen kívül, az XG-1984 modellszám garantálja az autentikus X-GRIP minőséget.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőség: Az X-GRIP lábtörlője ellenáll a mindennapi használatnak, és könnyen tisztítható.
  • Személyre szabott dizájn: Az "I LIKE IT DIRTY" felirat különleges stílust és humort kölcsönöz otthonának vagy garázsának.
  • Tökéletes méret: A 80 x 100 cm-es méret elegendő helyet biztosít a lábtörlésre.
  • Prémium anyagok: A lábtörlő minőségi alapanyagokból készült, hogy hosszú távon is megőrizze megjelenését és funkcionalitását.
  • Motoros szenvedély: Kifejezheti szenvedélyét a motorsport iránt, miközben praktikus megoldást kínál otthonának tisztán tartására.

Alkalmazási területek

Ez a lábtörlő nem csak otthoni használatra ideális, hanem garázsokban, műhelyekben, vagy akár a motoros klubhelyiségekben is megállja a helyét. A robusztus kialakítás és a könnyen tisztítható anyag lehetővé teszi, hogy a legzordabb körülmények között is megőrizze eredeti állapotát.

Hogyan tisztítsuk

A lábtörlő tisztítása rendkívül egyszerű. Elég, ha rendszeresen kirázza vagy porszívózza, esetleg nedves ruhával áttörli. A mélyebb tisztítás érdekében akár slaggal is átöblítheti, majd hagyja természetesen megszáradni.

Miért válasszon minket?

A mi webshopunk specializálódott a motoralkatrészek és motoros ruházatok értékesítésére. Szenvedélyünk a motorsport, és ezt szeretnénk megosztani Önnel is. Az X-GRIP Lábtörlő "I LIKE IT DIRTY" 80 x 100cm fekete/zöld XG-1984 nem csak egy termék, hanem egy életstílus kifejezése. Válassza a minőséget, válassza a stílust, válassza az X-GRIP-et!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges