MOOSE RACING HARD-PARTS BIKE-STAND NATURAL M212M

Gyártó:
Cikkszám:
876179
Gyári cikkszám:
M212M

67100.000039

52834.6457

67 100 Ft

Nettó: 52 835 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS BIKE-STAND NATURAL M212M

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS BIKE-STAND NATURAL M212M

A MOOSE RACING HARD-PARTS BIKE-STAND NATURAL M212M motoremelő a motorkerékpár tulajdonosok és szerelők számára elengedhetetlen eszköz. Ez a kiváló minőségű motoremelő/állvány a Moose Racing gyártmánya, amely rendkívüli stabilitást és megbízhatóságot nyújt minden munkafolyamat során.

A termék kifejezetten azok számára lett tervezve, akik szeretnék biztosítani, hogy motorkerékpárjuk javítása és karbantartása a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb módon történjen. Az állvány erős és tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a mindennapos használat során fellépő terheléseknek és kopásnak.

Főbb Jellemzők

  • Tartósság: A MOOSE RACING HARD-PARTS BIKE-STAND NATURAL M212M magas minőségű alumíniumból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális stabilitást még nehéz körülmények között is.
  • Ergonómiai Kialakítás: Az állvány ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a könnyű emelést és támogatást, minimalizálva a sérülés kockázatát és növelve a javítási folyamat hatékonyságát.
  • Könnyű Használhatóság: Az egyszerű és intuitív kezelhetőség lehetővé teszi, hogy még a kevésbé tapasztalt felhasználók is magabiztosan és biztonságosan tudják használni az állványt.
  • Széles kompatibilitás: A termék univerzális kialakításának köszönhetően számos különböző motorkerékpártípushoz használható.
  • Igényes Kidolgozás: Az állvány elegáns, természetes felülete kiemeli annak professzionális megjelenését és hozzájárul a motorszerelő műhelyek és garázsok esztétikai megjelenéséhez.

A MOOSE RACING HARD-PARTS BIKE-STAND NATURAL M212M ideális választás mindazon motorosok számára, akik szeretik személyesen végezni motorkerékpárjuk karbantartási és javítási feladatait. A termék segítségével a motor megfelelő pozícióban és biztonságosan rögzíthető, ezáltal megkönnyítve a különféle szerelési munkákat.

Kiváló Minőség és Megbízhatóság

A MOOSE márka híres a magas minőségű motoralkatrészek és kiegészítők gyártásáról. A termék minden egyes eleme gondosan kidolgozott, biztosítva hogy megfeleljen a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A mindennapos használat során a motoremelő biztonságosan és stabilan megtartja a motorkerékpárt, így Ön nyugodtan koncentrálhat a javítási feladatokra.

Előnyök

Az állvány használatával a szerelési folyamatok gyorsabbá és hatékonyabbá válnak. A stabilitás és megbízhatóság révén csökkentheti a motorral kapcsolatos balesetek kockázatát, miközben időt és pénzt takaríthat meg a gyors és hatékony munkavégzésnek köszönhetően.

Összességében, a MOOSE RACING HARD-PARTS BIKE-STAND NATURAL M212M egy elengedhetetlen eszköz minden motorkerékpár tulajdonos és szerelő számára, aki komolyan veszi a motor karbantartását és javítását.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges