K&L SUPPLY, Gumi Pad a Középső Emelőhöz 36-9830

Gyártó:
Cikkszám:
758535
Gyári cikkszám:
36-9830

17299.999944

13622.0472

17 300 Ft

Nettó: 13 622 Ft

K&L SUPPLY, Gumi Pad a Középső Emelőhöz 36-9830

Rendelhető
Rendelhető

Motoralkatrész webáruházunkban az olyan alapvető kiegészítők mellett, mint a motorkerékpár emelők és állványok, különleges figyelmet fordítunk a sokoldalú és minőségi termékekre. A K&L SUPPLY, Gumi Pad a Középső Emelőhöz 36-9830 minden motoros számára nélkülözhetetlen tartozék, aki komolyan gondolja motorja karbantartását és szervizelését. Ez a termék kiválóan alkalmas arra, hogy a középső emelődet biztonságosan és stabilan használhasd bármilyen karbantartási folyamat során.

A Gumi Pad speciálisan úgy lett tervezve, hogy minimális csúszás mellett maximális tapadást biztosítson. A K&L SUPPLY termékei a megbízhatóság és a hosszú élettartam szinonimái, és ez a gumi pad sem kivétel.

Ez a gumi pad egyik kiemelkedő tulajdonsága a magas minőségű gumi anyag, amely tartósan ellenáll a kopásnak és a különféle vegyszereknek. A 36-9830 modell számos motor típushoz kompatibilis, így univerzálisan használható sokféle motorkerékpár középső emelőjével.

Miért érdemes a K&L SUPPLY, Gumi Pad a Középső Emelőhöz 36-9830 terméket választanod?

  • Magas minőségű gumi anyag: Ez a gumi pad hosszú távú teljesítményt nyújt, köszönhetően annak a tartós gumikeveréknek, amely ellenáll a kopásnak és a vegyszereknek.
  • Univerzális kompatibilitás: A 36-9830 modell többféle motorkerékpár középső emelőjéhez is illeszkedik, ezáltal sokoldalú megoldást kínál a motorosok számára.
  • Csúszásmentes felület: A speciálisan kialakított felület megakadályozza a motor elmozdulását az emelő használata közben, növelve ezzel a biztonságot és stabilitást.
  • Könnyű telepítés: A gumi pad telepítése egyszerű és gyors, így azonnal használatra kész.
  • Márkás termék: A K&L SUPPLY egy megbízható márka, amely hosszú múltra tekint vissza a motoralkatrészek piacán.

A K&L SUPPLY mai modern motorkerékpárosok igényeit és kihívásait szem előtt tartva tervezte meg ezt a terméket. Legyen szó profi szerelőről vagy hobbi motorosról, ebben a gumi padban mindenki megtalálja azt a megbízhatóságot és minőséget, ami segít a motor karbantartásában.

A gumi pad használata egyszerű: helyezd a középső emelőre, helyezd rá a motorkerékpárt, és már kezdheted is a karbantartási munkálatokat. A csúszásmentes kialakítás biztosítja, hogy a motor stabil maradjon az emelőn, így elkerülheted az esetleges baleseteket vagy károkat.

Összességében a K&L SUPPLY, Gumi Pad a Középső Emelőhöz 36-9830 egy elengedhetetlen eszköz minden motorkerékpár tulajdonos számára, aki komolyan veszi a motorját. A termék kiváló ár-érték arányt képvisel, és hosszú távú megbízhatóságot nyújt.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges