Twin Air Kipufogó Dugó Minden Motorhoz 177710NN

Gyártó:
Cikkszám:
991658
Gyári cikkszám:
177710NN

3322.32

2616.0000

3 322 Ft

Nettó: 2 616 Ft

Twin Air Kipufogó Dugó Minden Motorhoz 177710NN

Rendelhető
Rendelhető

Twin Air Kipufogó Dugó Minden Motorhoz 177710NN

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Must have! > Kipufogó dugó

Gyártó: TWIN AIR

A motorod megfelelő működésének egyik alapvető feltétele a kipufogórendszer tisztaságának és épségének megőrzése. A Twin Air Kipufogó Dugó Minden Motorhoz 177710NN pontosan ebben nyújt megbízható megoldást. Ez a kipufogó dugó magas minőségű anyagokból készült, és széles körben alkalmazható különböző típusú motorokhoz. Legyen szó motorkerékpárról, quadokról vagy más két- és négykerekű járműről, a Twin Air kipufogó dugó kiváló védelmet nyújt a szennyeződések és az esetleges sérülések ellen.

Miért válaszd a Twin Air Kipufogó Dugót?

  • Univerzális megoldás: A Twin Air Kipufogó Dugó kialakítása lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen motor típushoz használható legyen. Legyen szó motokrosszról, enduróról, vagy aszfaltos pályáról, a dugó tökéletesen illeszkedik a kipufogócsövet.
  • Kiváló minőség: A Twin Air több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrészek gyártásában. A dugók strapabíró, hőálló anyagból készülnek, melyek hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Könnyű használat: A kipufogó dugók egyszerűen és gyorsan felszerelhetők és eltávolíthatók. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre.
  • Védelem a környezeti hatások ellen: A dugó használata megakadályozza a víz, por és szennyeződések bejutását a kipufogórendszerbe, melyek hosszú távon károsíthatnák azt.

Kiváló választás mindazok számára, akik igényesek motorjuk karbantartására és hosszú távon szeretnék megőrizni annak épségét. Akár versenyszerűen motorozol, akár hobbiból használod, a Twin Air Kipufogó Dugó Minden Motorhoz 177710NN nem hiányozhat a felszerelésedből.

Technikai adatok

  • Termékkód: 177710NN
  • Anyag: Hőálló gumi
  • Szín: Narancssárga
  • Méretek: Univerzális (állítható átmérő)

Hol vásárolható meg?

Webshopunkban a Twin Air termékei kiemelt helyen szerepelnek, hiszen a minőség és megbízhatóság terén páratlanok. Keress bennünket bizalommal, és győződj meg saját szemeddel termékeink kiválóságáról!

Kapcsolat és ügyfélszolgálat:

Amennyiben további kérdéseid vannak a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged a választás során, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre! Elérhetőségeinket megtalálod weboldalunk kapcsolat szekciójában.

Cikkszám: 991658
Gyári cikkszám: 177710NN
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges