Twin Air 177701NN Mini Kipufogó Dugó - 8mm-21mm

Gyártó:
Cikkszám:
993614
Gyári cikkszám:
177701NN

2623.82

2066.0000

2 624 Ft

Nettó: 2 066 Ft

Twin Air 177701NN Mini Kipufogó Dugó - 8mm-21mm

1db Rendelhető
Rendelhető

Twin Air 177701NN Mini Kipufogó Dugó - 8mm-21mm: A Motorosok Elengedhetetlen Kelléke

A Twin Air 177701NN Mini Kipufogó Dugó egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet minden motorosnak érdemes beszereznie. Ez az eszköz különösen hasznos lehet a motor karbantartása és védelme szempontjából. A dugó mérete 8mm és 21mm közötti átmérővel rendelkező kipufogókra alkalmas, így széleskörű használatra biztosít lehetőséget.

A Twin Air 177701NN Mini Kipufogó Dugó Legfontosabb Jellemzői

  • Univerzális Méret: Az eszköz 8mm-21mm-es kipufogókra alkalmazható, ami lehetővé teszi, hogy különböző típusú motorokhoz is használható legyen.
  • Könnyen Használható: Az egyszerű felhelyezés és eltávolítás révén időt és energiát takaríthat meg.
  • Védi a Kipufogót: Ez a dugó megakadályozza a szennyeződések, por és víz bejutását a kipufogóba, ami hosszabb élettartamot biztosít a rendszernek.
  • Tartós Anyag: A Twin Air dugó kiváló minőségű műanyagból készül, amely ellenáll a hőnek és a vegyszereknek, így hosszú élettartamot biztosít.

Miért Érdemes Beszerezni a Twin Air 177701NN Mini Kipufogó Dugót?

Legyen szó hobbimotorosról vagy professzionális versenyzőről, a Twin Air 177701NN Mini Kipufogó Dugó mindenki számára ideális választás. Egy motoros számára az egyik legfontosabb dolog annak biztosítása, hogy a motor minden része megfelelően működjön és védve legyen a külső hatásoktól. Ezt a kipufogó dugót pontosan erre a célra tervezték.

A dugó használatával elkerülhető, hogy a karbantartási munkák során idegen anyagok kerüljenek a kipufogóba. Egy egyszerű, mégis hatékony eszköz, amely nagyban hozzájárul a motor állapotának megőrzéséhez.

Hogyan Használjuk a Twin Air 177701NN Mini Kipufogó Dugót?

A használata rendkívül egyszerű és gyors. Csak helyezze be a dugót a kipufogó nyílásába, és nyomja meg addig, amíg szorosan tart. A dugó kialakítása lehetővé teszi, hogy szorosan illeszkedjen a nyíláshoz, így biztosítva, hogy semmi ne juthat be a kipufogóba.

A dugó eltávolítása is könnyedén elvégezhető, csak húzza ki a nyílásból, és máris kész. Ez az egyszerű és gyors folyamat lehetővé teszi, hogy bármikor használhassa, amikor szükséges.

Zárszó

Összefoglalva, a Twin Air 177701NN Mini Kipufogó Dugó egy rendkívül hasznos és nélkülözhetetlen kiegészítő minden motoros számára. Könnyen használható, hatékonyan védi a kipufogót a szennyeződésektől és a víztől, valamint hozzájárul a motor hosszabb élettartamához. Ne hagyja ki ezt a kiváló terméket, vásárolja meg most webshopunkban!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett