AWORKX Gumiabroncs Szerszám Készlet 35cm / 3 db hajlított AW-20309

Gyártó:
Cikkszám:
982941
Gyári cikkszám:
AW-20309

17399.999998

13700.7874

17 400 Ft

Nettó: 13 701 Ft

AWORKX Gumiabroncs Szerszám Készlet 35cm / 3 db hajlított AW-20309

Rendelhető
Rendelhető

Áttekintés

A AWORKX Gumiabroncs Szerszám Készlet 35cm / 3 db hajlított AW-20309 a motoros szerelők és hobbi szinten szerelő motorosok számára készült minőségi szerszámkészlet. Ez a készlet nem csak a jármű kerekeinek cseréjét teszi egyszerűbbé, hanem segítséget nyújt a gumiabroncsok gyors és hatékony szerelésében is.

Termék Részletek

Ez a készlet három hajlított gumileszedőt tartalmaz, mindegyiket 35 cm hosszúságban. A hajlított kialakítás ideálissá teszi őket a különböző méretű és típusú gumiabroncsok szereléséhez. Mindegyik szerszámot tartós anyagokból készítették, hogy ellenálljanak az erős nyomásnak és a rendszeres használatnak.

Főbb Jellemzők

  • Magas minőségű anyagok: A szerszámok rozsdamentes acélból készültek, ami hosszú élettartamot és kiváló tartósságot biztosít.
  • Ergonomikus kialakítás: A hajlított dizájn és a kényelmes fogantyúk minimálisra csökkentik a szerelés közben fellépő fáradtságot és kellemetlenséget.
  • Sokoldalú alkalmazás: A készlet alkalmas különböző típusú motorokhoz, beleértve a cross motorokat, robogókat, endurókat és más utcai motorokat is.

Használat és Előnyök

A hajlított kialakításnak köszönhetően a szerszámok könnyedén elérik a gumiabroncs széleit, így az eltávolítás és felszerelés gyorsabb és hatékonyabb. Az ergonomikus fogantyúk segítenek abban, hogy minimális erőfeszítéssel végezze el a szerelést. Ezek a szerszámok nem csak időt takarítanak meg, hanem biztonságosabbá és egyszerűbbé teszik a kerékszerelést is.

Miért válassza az AWORKX-ot?

Az AWORKX egy elismert márka a motoralkatrészek piacán, amely hosszú évek óta kínál kiváló minőségű termékeket a motoros közösség számára. Ez a szerszámkészlet kiváló befektetés minden motoros számára, aki saját kezűleg szeretné karbantartani járművét.

Rendleje meg most!

Ne várjon tovább! Látogasson el webshopunkba és rendeljen meg közvetlenül a AWORKX Gumiabroncs Szerszám Készlet 35cm / 3 db hajlított AW-20309 terméket, hogy könnyedén és gyorsan elvégezhesse a gumicsere folyamatát bármikor szükség van rá. Kattintson a kosár ikonra és tegye kényelmesebbé a motoros szerelést.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges