PRO CIRCUIT Motorhőmérő Csík PC4019-0000

Gyártó:
Cikkszám:
868607
Gyári cikkszám:
PC4019-0000

12700

10000.0000

12 700 Ft

Nettó: 10 000 Ft

PRO CIRCUIT Motorhőmérő Csík PC4019-0000

Rendelhető
Rendelhető

A PRO CIRCUIT Motorhőmérő Csík PC4019-0000 tökéletes választás minden motoros számára, aki szeretne biztos lenni abban, hogy motorjának hőmérséklete mindig optimális. Ez az innovatív hőmérsékletmérő csík egyszerűen használható és megbízható eszköz, amely segít megelőzni a motor túlmelegedését és biztosítja annak hosszabb élettartamát.

A PRO CIRCUIT márka híres a kiváló minőségű motoralkatrészeiről és tartozékairól, így nem meglepő, hogy ez a hőmérsékletmérő csík is a legmagasabb elvárásoknak megfelelően készült. A csík egyszerűen a motor különböző részeire helyezhető, és azonnal jelzi a hőmérséklet változását. Ez különösen fontos hosszabb utak során, ahol a motor állandó hőmérséklet-ellenőrzése elengedhetetlen.

Ez a hőmérsékletmérő csík könnyen alkalmazható. Egyszerűen ragassza a motorkomponens felszínére, ahol a legnagyobb hőmérsékletváltozás bekövetkezhet, például a hengerfejre vagy a kipufogóra. A csík különböző színű zónákra van felosztva, amelyek a különböző hőmérsékleti tartományokat jelzik. Amint a csík elszíneződik, azonnal információt nyújt arról, hogy a motor hőmérséklete elérte-e a kritikus szintet.

A PRO CIRCUIT Motorhőmérő Csík PC4019-0000 főbb jellemzői:

  • Kiváló minőségű anyagokból készült a tartósság érdekében
  • Könnyen felhelyezhető és eltávolítható
  • Pontos hőmérsékleti leolvasás rövid idő alatt
  • Színváltoztató technológia a gyors hőmérsékleti ellenőrzéshez
  • Alkalmas különböző motorkomponensekre
  • Segít megelőzni a motor túlmelegedését

Ez a hőmérsékletmérő csík különösen hasznos lehet azok számára, akik versenyekre készítik fel motorjukat, vagy egyéb nagy igénybevételt jelentő tevékenységeket végeznek. Az ilyen helyzetekben a motor megbízhatósága és hőmérsékletének folyamatos ellenőrzése elengedhetetlen. A PRO CIRCUIT hőmérő csík használatával a motorosok időben felismerhetik a potenciális problémákat és elkerülhetik a nagyobb károkat.

A webshopunkban megtalálható motoralkatrészek és kiegészítők között a PRO CIRCUIT Motorhőmérő Csík PC4019-0000 a „Must have!” kategóriában kapott helyet, ami azt jelzi, hogy ez egy alapvető eszköz minden motoros számára. Ne hagyja ki ezt a nélkülözhetetlen terméket, amely segít biztosítani motorja optimális működését és hosszú élettartamát.

Rendelje meg most a PRO CIRCUIT Motorhőmérő Csík PC4019-0000-t, és élvezze a nyugodt motorozást anélkül, hogy aggódnia kellene a motor túlmelegedése miatt!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges