FACTORY EFFEX MATRICA, HŐMÉRSÉKLET FX 08-90225

Gyártó:
Cikkszám:
872980
Gyári cikkszám:
08-90225

8599.999945

6771.6535

8 600 Ft

Nettó: 6 772 Ft

FACTORY EFFEX MATRICA, HŐMÉRSÉKLET FX 08-90225

Rendelhető
Rendelhető

FACTORY EFFEX MATRICA, HŐMÉRSÉKLET FX 08-90225

A FACTORY EFFEX MATRICA, HŐMÉRSÉKLET FX 08-90225 minden motoros számára kötelező tartozék. Ez a prémium minőségű matrica ideális választás mindazoknak, akik professzionális és esztétikus megjelenésre vágynak. A FACTORY EFFEX egy elismert gyártó a motoros kiegészítők piacán, garantálva ezzel a termék kifogástalan minőségét és tartósságát.

Termék leírása

Ez a matrica nem csupán dekoratív elem, hanem egy praktikus eszköz is. A hőmérséklet-detekciós technológiának köszönhetően a motorod egyszerűen és gyorsan tájékoztat az aktuális állapotáról. A matrica segítségével könnyedén ellenőrizheted a motor különböző részeinek hőmérsékletét, ami különösen fontos lehet hosszabb túrák vagy extrémebb körülmények között.

A FACTORY EFFEX MATRICA, HŐMÉRSÉKLET FX 08-90225 erős anyagból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és az időjárásállóságot. A kiváló minőségű ragasztóanyag garantálja, hogy a matrica nem válik le könnyen, még akkor sem, ha extrém hőmérsékleteket tapasztal. A matrica erős és tartós, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig szolgálatban marad.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű anyag
  • Hőmérséklet-detekciós technológia
  • Időjárásálló
  • Erős ragasztóanyag
  • Könnyen telepíthető

Miért válaszd a FACTORY EFFEX MATRICA, HŐMÉRSÉKLET FX 08-90225 terméket?

A motorosok számára kiemelten fontos a megfelelő karbantartás, és ebben az esetben a hőmérséklet mérésének lehetősége elsőrangú eszköz lehet a biztonságosabb és hosszabb élettartamú motorozás érdekében. A FACTORY EFFEX MATRICA, HŐMÉRSÉKLET FX 08-90225 tökéletes társ ehhez a feladathoz. Segítségével könnyedén felügyelheted a motor állapotát, megelőzve ezzel a váratlan meghibásodásokat és növelve a motor élettartamát.

Ezen kívül, a matrica elegáns és modern megjelenése hozzájárul a motorod esztétikai értékének növeléséhez. Egyszerű, mégis stílusos dizájnjával harmonikusan illeszkedik bármilyen motor típushoz, így bármely motoros büszkén viselheti.

Telepítés

A telepítés rendkívül egyszerű és gyors. Csupán néhány lépésben rögzítheted a matricát a kívánt helyre. Először is, tisztítsd meg alaposan a felületet, ahová a matricát szeretnéd helyezni. Győződj meg arról, hogy a felület száraz és mentes minden szennyeződéstől. Ezután húzd le a matrica hátoldaláról a védőfóliát, és óvatosan simítsd rá a felületre. Ügyelj arra, hogy ne maradjanak levegőbuborékok a matrica alatt, majd erős nyomással rögzítsd a helyére.

A tapasztalat nélküli motorosok számára is könnyen kivitelezhető ez a folyamat, nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre.

Rendelés és szállítás

Webshopunkban könnyedén beszerezheted a FACTORY EFFEX MATRICA, HŐMÉRSÉKLET FX 08-90225 terméket. Csak néhány kattintás és máris a tiéd lehet ez a nagyszerű motoros kiegészítő. Gyors és biztonságos fizetési módszereket kínálunk, valamint a rendelésed gyorsan és sértetlenül érkezik meg hozzád.

Rendeld meg még ma, és élvezd a motorozás nyújtotta szabadságot, miközben biztosan tudod, hogy motorod állapota mindig optimális!

Cikkszám: 872980
Gyári cikkszám: 08-90225
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges