DT-1 RACING EUROPE AIRPOWER CAGE ALUMINUM KTM AIRC-KTM-06

Gyártó:
Cikkszám:
876174
Gyári cikkszám:
AIRC-KTM-06

45400.000005

35748.0315

45 400 Ft

Nettó: 35 748 Ft

DT-1 RACING EUROPE AIRPOWER CAGE ALUMINUM KTM AIRC-KTM-06

Rendelhető
Rendelhető

DT-1 RACING EUROPE AIRPOWER CAGE ALUMÍNIUM KTM AIRC-KTM-06

Üdvözöljük a webshopban, amely specializált motoralkatrészeket és motoros ruházatot kínál. Büszkén mutatjuk be a DT-1 Racing Europe Airpower Cage Alumínium KTM AIRC-KTM-06 terméket, amely elengedhetetlen minden motorrajongó számára! Ez az alkatrész a kategóriánk legjobbja, és hosszú távon garantáltan elégedett leszel vele.

Kiváló minőség és megbízhatóság
A DT-1 a motorsport világában ismert márka, és az általuk gyártott termékek mindig megfelelnek a legmagasabb szintű elvárásoknak. Az Airpower Cage Alumínium KTM modell egyedülálló teljesítményt és tartósságot kínál, amelyet kifejezetten a KTM motorokhoz terveztek. Az alumínium kialakítás rendkívül könnyű, mégis erős, így garantálja a maximális hatékonyságot és teljesítményt.

Innovatív design és funkcionalitás
Az Airpower Cage Alumínium KTM AIRC-KTM-06 nem csak esztétikailag vonzó, hanem funkcionálisan is kiváló. Az egyedülálló tervezés lehetővé teszi az optimális légáramlást, amely növeli a motor teljesítményét és hatékonyságát. Ezen kívül az alkatrész könnyen telepíthető és karbantartható, így kevésbé kell aggódnod a bonyolult szerelési folyamatok miatt.

Kategória: 'Must Have!'
A 'Must Have!' kategória azt jelenti, hogy ezek a termékek nélkülözhetetlenek minden motoros számára, aki szeretné kihozni motorja legjobb teljesítményét. A DT-1 Racing Europe Airpower Cage Alumínium KTM AIRC-KTM-06 ennek a kategóriának az éke, és nem véletlenül. Az innovatív technológia és a kiváló minőség biztosítja, hogy a legjobbat kapd motorod számára.

Gyártó: DT-1
A DT-1 márka az egyik legismertebb és legelismertebb név a motorsport alkatrészek piacán. Több évtizedes tapasztalat és elkötelezettség mellett a DT-1 termékei mindig kifogástalan minőséget és megbízhatóságot kínálnak. Ha a legjobbat keresed motorod számára, a DT-1 választása soha nem fog csalódást okozni.

Összegzés
Összegezve, a DT-1 Racing Europe Airpower Cage Alumínium KTM AIRC-KTM-06 egy kiemelkedő minőségű motoralkatrész, amely biztosítja a legjobb teljesítményt a KTM motorok számára. Az alumínium kialakítás könnyű, mégis rendkívül tartós, és az innovatív design garantálja az optimális légáramlást. A DT-1 neve mögött több évtizedes tapasztalat és minőség áll, amely biztosítja a megbízhatóságot és az elégedettséget minden vásárló számára.

Vásárold meg most és tapasztald meg a különbséget, amelyet egy kiváló minőségű motoralkatrész nyújtani tud!

Cikkszám: 876174
Gyári cikkszám: AIRC-KTM-06
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges