BlackBird KTM Univerzális Oversize Kormányszivacs BB5043R90

Gyártó:
Cikkszám:
989750
Gyári cikkszám:
BB5043R/90

11100.000025

8740.1575

11 100 Ft

Nettó: 8 740 Ft

BlackBird KTM Univerzális Oversize Kormányszivacs BB5043R90

5db Rendelhető
Rendelhető

BlackBird KTM Univerzális Oversize Kormányszivacs BB5043R90

Fedezze fel a motorozás új dimenzióját a BlackBird KTM Univerzális Oversize Kormányszivacs BB5043R90 segítségével! Ez az alapvető kiegészítő nem csak a motorozási élményt fokozza, hanem a motorja kinézetét is feldobja.

Kiemelkedő Minőség és Tartósság

A BlackBird által gyártott kormányszivacs kiváló minőségű anyagokból készült, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak. A BB5043R90 modell kifejezetten az oversize kormányokhoz lett tervezve, ami a tökéletes illeszkedést és maximális kényelmet biztosítja.

Univerzális Alkalmazhatóság

Ez a kormányszivacs univerzális kialakítása miatt szinte bármelyik KTM modellhez illeszkedik, így nem kell aggódni a kompatibilitási problémák miatt. Egyszerűen telepíthető és könnyedén karbantartható, ami hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújt.

Kényelmes és Biztonságos

A BlackBird BB5043R90 kormányszivacs nem csupán stílusos kiegészítő, de a motorozás biztonságát is növeli. A szivacs kialakítása csökkenti a kormány vibrációját, így hosszabb úton is kényelmesebb motorozási élményt garantál. A puha, de tartós anyag védelmet nyújt a kisebb ütésektől és sérülésektől.

Könnyű Telepítés

A kormányszivacs telepítése rendkívül egyszerű, bármilyen különleges szerszám vagy szakértelem nélkül. Csak néhány percet vesz igénybe, és máris élvezheti a kényelmes és biztonságos motorozást.

Stílus és Design

A BlackBird termékei híresek a stílusos és modern designjukról, és ez alól a BB5043R90 sem kivétel. A szivacs fekete alapszíne tökéletesen illeszkedik a KTM modellek színvilágához, így nem csak funkcionálisan, de esztétikailag is hozzáadott értéket képvisel.

Jellemzők:

  • Kiváló minőségű anyagok
  • Univerzális illeszkedés
  • Könnyű telepítés
  • Fokozott kényelem és biztonság
  • Modern és stílusos design
  • KTM modellhez illeszkedő színek

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy tovább fokozza motorozási élményét a BlackBird KTM Univerzális Oversize Kormányszivacs BB5043R90 segítségével! Látogasson el a webáruházunkba és rendelje meg most!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges