AWORKX Gumiabroncs Leszerelő Készlet 40cm / 3 db AW-20311

Gyártó:
Cikkszám:
982943
Gyári cikkszám:
AW-20311

17399.999998

13700.7874

17 400 Ft

Nettó: 13 701 Ft

AWORKX Gumiabroncs Leszerelő Készlet 40cm / 3 db AW-20311

Rendelhető
Rendelhető

AWORKX Gumiabroncs Leszerelő Készlet 40cm / 3 db AW-20311

Bemutatjuk az AWORKX Gumiabroncs Leszerelő Készletet. Ez a készlet kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a motorszerelők és a motosport-rajongók igényeinek. A 40 cm hosszúságú gumiabroncs leszerelők biztosítják a maximális nyomatékot és stabilitást a legnehezebb leszerelési feladatok során is.

Termékleírás:

  • Kiváló minőségű anyag: Az AWORKX leszerelők első osztályú acélból készülnek, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.
  • Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus fogantyú kellemes fogást biztosít, minimalizálva a kéz fáradását hosszabb használat során.
  • Hosszúság - 40 cm: A megfelelő méret a legtöbb gumiabroncs leszerelési feladathoz, lehetővé téve a könnyű és hatékony munkavégzést.
  • 3 darabos készlet: A készlet három különböző típusú leszerelőt tartalmaz, hogy minden leszerelési helyzetre felkészülhessen.

Miért van szükség erre a készletre?

Minden motoros számára kulcsfontosságú, hogy a gumiabroncs karbantartása és cseréje ne csak zökkenőmentes, de biztonságos is legyen. Az AWORKX Gumiabroncs Leszerelő Készlet biztosítja, hogy bármilyen helyzetben hatékonyan és gyorsan cserélhessük ki a gumiabroncsot, anélkül hogy károsítanánk az abroncsot vagy a kereket.

Előnyök:

  • Megbízható és tartós: A kiváló minőségű acél biztosítja a hosszú távú használatot anélkül, hogy károsodna vagy eltörne.
  • Könnyű használat: Az ergonomikus kialakítás és a megfelelő méret könnyűvé és kényelmessé teszi a használatot, még hosszabb munkavégzés során is.
  • Kompatibilitás: A készlet univerzálisan alkalmazható a legtöbb motoros gumiabroncsra, így nem kell különféle eszközöket vásárolni különböző típusú motorokhoz.

AWORKX: Az AWORKX márka a motorszerelési eszközök területén jól ismert és elismert minőségéről és innovációjáról. A termékeik megbízhatósága és funkcionalitása miatt váltak népszerűvé a motorsport szerelmesei körében.

Rendelés:

Ne habozzon, és rendeljen még ma az AWORKX Gumiabroncs Leszerelő Készletet a webshopunkból! Könnyítse meg a gumiabroncsok szerelését a mindennapokban, és győződjön meg a saját szemével az AWORKX minőségéről.

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Elkötelezettek vagyunk a vásárlói elégedettség iránt, így minden kérdésére gyorsan és szakszerűen válaszolunk.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges