ACERBIS motorkerékpár takaró huzat (AC 0020086)

Gyártó:
Cikkszám:
735911
Gyári cikkszám:
AC 0020086

15800.000023

12440.9449

15 800 Ft

Nettó: 12 441 Ft

ACERBIS motorkerékpár takaró huzat (AC 0020086)

  • Alap szín (000)
  • Sárga (060)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS motorkerékpár takaró huzat (AC 0020086)

Az ACERBIS motorkerékpár takaró huzat (AC 0020086) a végső megoldás a motorkerékpár védelmére, akár beltéri, akár kültéri használatra. Az ACERBIS egy megbízható és elismert márka, mely híres a minőségi és tartós termékeiről. Ez a motorkerékpár takaró huzat nem csak védelmet nyújt a káros időjárási tényezők ellen, hanem elegáns és sportos megjelenést is kölcsönöz járművének. Olvassa el részletes leírásunkat, hogy megtudja, miért érdemes ezt a terméket választania.

Első osztályú védelem

Az ACERBIS motorkerékpár takaró huzat (AC 0020086) prémium minőségű anyagokból készült, melyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A takaró vízálló, UV-álló és pormentes, így biztosítva teljes körű védelmet mind a nap, mind az eső, szél és hó ellen. Az időjárás változásai miatt nem kell aggódnia, hiszen motorja mindig biztonságban lesz a huzat alatt.

Univerzális méret és tökéletes illeszkedés

Ez a motorkerékpár takaró huzat univerzális méretű, így különféle típusú és méretű motorokra is tökéletesen illeszkedik. A rugalmas szegélyek és az erősítések biztosítják, hogy a huzat szorosan illeszkedjen és ne csússzon le. Ez azt is jelenti, hogy a huzat hosszú távon is megőrzi formáját és funkcióit.

Könnyű használat és tárolás

Az ACERBIS motorkerékpár takaró huzat (AC 0020086) könnyen felhelyezhető és levehető, így időt és erőfeszítést spórolhat meg. A termékhez tartozik egy praktikus tároló táska is, mely lehetővé teszi a huzat egyszerű, helytakarékos tárolását, ha éppen nincs szükség rá. A kompakt méret miatt bárhova magával viheti, így mindig kéznél lesz, akár hosszabb utazások során is.

Ellenálló és tartós anyagok

Az ACERBIS híres a minőségi anyaghasználatáról, és ez a motorkerékpár takaró huzat sem kivétel. A takaró huzat erős és tartós anyagai garantálják a hosszú élettartamot és a maximális védelmet. Az anyagok úgy lettek kiválasztva, hogy ellenálljanak a mindennapi használat során felmerülő kopásoknak és sérüléseknek.

Kiváló ár-érték arány

Az ACERBIS motorkerékpár takaró huzat (AC 0020086) kiváló ár-érték arányt kínál. Egy ilyen magas minőségű és többfunkciós huzat megvásárlása hosszú távú befektetés, mely megóvja motorját a káros hatásoktól és meghosszabbítja annak élettartamát. Ezzel a huzattal biztos lehet benne, hogy motorja mindig védett lesz, bárhol is tárolja azt.

Összegzés

Ha olyan takaró huzatot keres, mely egyszerre nyújt védelmet, stílust és tartósságot, az ACERBIS motorkerékpár takaró huzat (AC 0020086) a tökéletes választás. Ne habozzon, rendelje meg most és biztosítsa motorja számára a legjobb védelmet egy elismert márka termékével!

#Szín Alap szín (000)
#Szín Sárga (060)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták