ACERBIS MANNEQUIN INFLATABLE 5PCS - SZÜRKE AC 0021844.070

Gyártó:
Cikkszám:
735892
Gyári cikkszám:
AC 0021844

20100.000059

15826.7717

20 100 Ft

Nettó: 15 827 Ft

ACERBIS MANNEQUIN INFLATABLE 5PCS - SZÜRKE AC 0021844.070

  • Szürke (070)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS MANNEQUIN INFLATABLE 5PCS - SZÜRKE AC 0021844.070

Az ACERBIS MANNEQUIN INFLATABLE 5PCS - SZÜRKE AC 0021844.070 egyedülálló és praktikus kiegészítő, amely különleges figyelmet érdemel minden motoros boltban és műhelyben. Ez az öt darabból álló, felfújható próbababa készlet tökéletes választás minden olyan üzlet számára, amely kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek elégedettségére és a termékek vonzó bemutatására.

Innovatív és Tartós Dizájn

Az ACERBIS ismert a kiváló minőségű és innovatív termékeiről, és ezt a próbababa készletet sem hagyták ki ebből a szempontból. A szürke színű, felfújható próbababák könnyen kezelhetők és tárolhatók, mivel leeresztett állapotban kevés helyet foglalnak. A különösen tartós anyagból készült próbabábák erősek és ellenállók, így hosszú távon is megbízhatóan szolgálnak.

Rendkívüli Bemutató Lehetőségek

Ezek a felfújható próbabábák ideálisak mindenféle motoros ruházat és kiegészítő bemutatására. Az életnagyságú próbababák élethű arányokkal rendelkeznek, így a ruházati cikkek pontosan úgy tűnnek, mintha egy valódi személy viselné őket. Ez nem csak az ügyfeleket nyűgözi le, hanem lehetővé teszi számukra, hogy jobban elképzeljék, hogyan nézne ki rajtuk a termék.

Könnyű Felállítás és Karbantartás

Az ACERBIS MANNEQUIN INFLATABLE felfújható próbababák felállítása rendkívül egyszerű. Csak pár percet vesz igénybe a termékek felfújása, és máris használatra készek. A leeresztett állapotban lévő próbababák könnyen tárolhatók és szállíthatók, így különösen praktikusak vásárokra, kiállításokra és bolti átrendezésekhez is.

Professzionális Megjelenítés

Ezek a próbababák nem csak praktikusak, hanem megkönnyítik a professzionális megjelenítést is. A tiszta és elegáns szürke színű dizájn modern és stílusos megjelenést kölcsönöz minden bemutatóteremnek, így ezek a próbababák tökéletesek bármely motoros bolt számára, amely a professzionális és rendezett bemutatóra törekszik.

Optimális Ár-Érték Arány

Az ACERBIS MANNEQUIN INFLATABLE 5PCS - SZÜRKE AC 0021844.070 kiváló ár-érték arányt kínál, mivel öt darab próbababát kap egy csomagban. Ezáltal rengeteg bemutatási lehetőséget teremt a tulajdonos számára anélkül, hogy túlköltekezne. A kiváló minőségű anyagok és a tartós kialakítás pedig biztosítja, hogy ezek a próbababák hosszú ideig használhatóak maradjanak.

Összefoglalva, az ACERBIS MANNEQUIN INFLATABLE 5PCS - SZÜRKE AC 0021844.070 egy kiváló választás minden motoros bolt számára, amely minőségi és professzionális bemutató eszközöket keres. Ezek a felfújható próbababák nem csak vizuálisan vonzóak, hanem tartósak és praktikusak is, így hosszú távon is megbízható társak lesznek az ügyfelek elégedettségének növelésében.

#Szín Szürke (070)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges