X-GRIP Power Szelepállító (Narancs * Fekete * Kék * Piros)

Gyártó:
Cikkszám:
965343

24800.000057

19527.5591

24 800 Ft

Nettó: 19 528 Ft

X-GRIP Power Szelepállító (Narancs * Fekete * Kék * Piros)

  • Fekete
  • Kék
  • Narancs
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Power Szelepállító (Narancs * Fekete * Kék * Piros)

A motoros világában nincs annál fontosabb, mint hogy géped a legjobb teljesítményt nyújtsa minden egyes alkalommal. Az X-GRIP Power Szelepállítóval biztos lehetsz benne, hogy motorod szelepei mindig optimális beállításban működnek, legyen szó utcai vagy off-road használatról.

Termékjellemzők

  • Színválaszték: Narancs, Fekete, Kék, Piros
  • Gyártó: X-GRIP
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Miért válaszd az X-GRIP Power Szelepállítót?

Az X-GRIP egy elismert név a motoralkatrészek piacán, köszönhetően a kiváló minőségnek és a tartósságnak. Az X-GRIP Power Szelepállító tökéletes választás mindazok számára, akik a legjobb teljesítményt szeretnék elérni motorjukkal. Az állíthatóság lehetőséget ad arra, hogy a szelepeket a különböző terep- és vezetési körülményekhez igazítsd.

Színekkel a stílusért

Az X-GRIP Power Szelepállító nem csupán funkcionalitásban remekel, de a megjelenését tekintve is. A színválaszték (Narancs, Fekete, Kék, Piros) lehetővé teszi, hogy motorodhoz és személyes stílusodhoz leginkább illőt válaszd. Ezek a színek egyedi megjelenést kölcsönöznek gépednek, miközben optimalizálják a teljesítményt.

Használati előnyök

Az X-GRIP Power Szelepállító atlétikai előnyei közé tartozik a könnyű telepíthetőség, az időtállóság és a precíziós beállítás lehetősége. Könnyedén és gyorsan állíthatod a szelepeket a kívánt állapotba, így védi a motort a felesleges kopástól és növeli az üzemidőt.

Anyag és Tartósság

Az X-GRIP Power Szelepállító prémium minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt garantál. A precíziós gépi megmunkálás biztosítja, hogy minden alkatrész tökéletesen illeszkedjen és hatékonyan működjön.

Ha komolyan veszed a motorozást, az X-GRIP Power Szelepállító az egyik legjobb befektetés, amelyet motorodba tehetsz. Tedd meg az első lépést a kiváló teljesítmény felé, és válaszd a színt, amely leginkább passzol stílusodhoz!

Vásárlás és További Információ

Rendeld meg még ma az X-GRIP Power Szelepállítót kedvenc színedben a webshopban. További információkért és technikai támogatásért fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.

Cikkszám: 965343
Gyári cikkszám:
#Szín Piros
#Szín Narancs
#Szín Fekete
#Szín Kék
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges