VERTEX Dugattyúkészlet Replica Ø 66.40 A 23630A

Gyártó:
Cikkszám:
890159
Gyári cikkszám:
23630A

76200

60000.0000

76 200 Ft

Nettó: 60 000 Ft

VERTEX Dugattyúkészlet Replica Ø 66.40 A 23630A

Rendelhető
Rendelhető

A VERTEX Dugattyúkészlet Replica Ø 66.40 A 23630A az egyik leginnovatívabb és legmegbízhatóbb megoldás a motorosok számára, akik a legjobb minőséget és teljesítményt keresik. Ez a fejlett dugattyúkészlet kifejezetten úgy lett tervezve, hogy kiváló teljesítményt, tartósságot és megbízhatóságot nyújtson, és kompatibilis legyen számos motorkerékpár-modellhez.

A Vertex, a motorkerékpár alkatrészek piacvezető gyártója, híres a precíz műszaki kivitelezéséről és a magas minőségű anyagok használatáról. Ezek a dugattyúk az OEM (Original Equipment Manufacturer) specifikációinak megfelelően készülnek, ami azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkednek az eredeti motoralkatrészekhez, ezáltal biztosítva a zavartalan működést és a hosszú élettartamot.

Jellemzők és előnyök

  • Átmérő: 66.40 mm
  • Modell: 23630A
  • Kiváló minőségű anyagok: A dugattyúk ötvözött alumíniumból készülnek, ami rendkívül tartós és hőálló.
  • Precíziós gyártás: A Vertex dugattyúk CNC megmunkálással készülnek a legszigorúbb tűréshatárokkal, ami kiváló illeszkedést biztosít.
  • Könnyű súly: Csökkenti a forgó tömeget, javítva ezáltal a gyorsulást és a motor hatékonyságát.
  • Kiterjedt kompatibilitás: Számos motorkerékpár-márkával és -modellel kompatibilis.
  • Teljes készlet: A készlet tartalmazza a dugattyút, a gyűrűket, a csapszeget és a zárógyűrűket, így biztosítva a teljes és egyszerű szerelést.
  • Megbízhatóság: A Vertex dugattyúk tartóssága és megbízhatósága biztosítja a hosszú távú teljesítményt és csökkenti a karbantartási igényeket.

Miért érdemes a Vertexet választani?

A Vertex célja, hogy a legjobb minőségű alkatrészeket biztosítsa a motorosok számára, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni. Az OEM szabványoknak való megfelelés, a kiváló anyagok és a fejlett gyártási folyamatok garantálják, hogy minden Vertex dugattyúkészlet kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Ez a dugattyúkészlet különösen ajánlott azoknak, akik gyakran használják motorkerékpárjukat intenzíven, például versenyzésre vagy nagy teljesítményű közúti vezetésre. A könnyű és tartós dugattyúk csökkentik a motor belső súrlódását, ami javítja a teljesítményt és növeli a motor élettartamát.

Összefoglalva, a VERTEX Dugattyúkészlet Replica Ø 66.40 A 23630A tökéletes választás minden komoly motoros számára, aki a legjobb alkatrészre vágyik, amely megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Rendelje meg most és tapasztalja meg a Vertex minőségi előnyeit saját motorján!

Cikkszám: 890159
Gyári cikkszám: 23630A
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges