TRW KUPLUNGRUGÓ KÉSZLET MEF156-6

Gyártó:
Cikkszám:
892899
Gyári cikkszám:
MEF156-6

8699.999999

6850.3937

8 700 Ft

Nettó: 6 850 Ft

TRW KUPLUNGRUGÓ KÉSZLET MEF156-6

Rendelhető
Rendelhető

TRW Kuplungrugó Készlet MEF156-6: Minőség és Megbízhatóság

Bemutatjuk a TRW Kuplungrugó Készlet MEF156-6-ot, amely a motorosok számára a legjobb választás, ha megbízható és tartós alkatrészre van szükség. Ez a termék a TRW precíziós mérnöki és tesztelési szakértelmének köszönhetően biztosítja a kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot. Legyen szó városi motorozásról vagy hosszú túrákról, ezzel a kuplungrugó készlettel biztos lehet benne, hogy motorja mindig csúcsteljesítményt nyújt.

Főbb jellemzők

  • Magas minőség: A TRW név garancia a megbízhatóságra és a minőségre. A kuplungrugók kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy ellenálljanak a legnagyobb terheléseknek is.
  • Optimalizált teljesítmény: A tervezés során különös figyelmet fordítottak arra, hogy a kuplungrugók megfelelően működjenek minden vezetési helyzetben, így biztosítva a zökkenőmentes és hatékony váltást.
  • Hosszú élettartam: A TRW kuplungrugók tartósságának köszönhetően hosszú élettartamot biztosítanak, ami csökkenti a karbantartási költségeket és meghosszabbítja a motor élettartamát.
  • Könnyű telepítés: A készlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz, így a telepítés gyors és egyszerű, akár saját kezűleg is elvégezhető.

Miért válassza a TRW Kuplungrugó Készletet?

A motorkerékpár kuplung rendszere az egyik legfontosabb része a járműnek, amely befolyásolja a teljesítményt és a vezérlést. Egy megbízhatatlan vagy elöregedett kuplungrendszer sok problémát okozhat, például akadozó váltásokat vagy csökkent teljesítményt. A TRW Kuplungrugó Készlettel biztosíthatja, hogy motorja mindig zökkenőmentesen és hatékonyan működjön. A TRW több évtizedes tapasztalatával és folyamatos innovációival a motoralkatrészek terén garantáltan megbízható partner lesz az Ön számára.

Hogyan működik a TRW Kuplungrugó Készlet?

A kuplungrugók szerepe az, hogy biztosítsák a kuplung megfelelő működését azáltal, hogy elegendő nyomást gyakorolják a lamellákra. Ez a nyomás biztosítja, hogy a motor erőátvitele hatékonyan működjön. A TRW kuplungrugók optimalizálva vannak, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák minden helyzetben, legyen szó gyorsításról, lassításról vagy sebességváltásról. Ráadásul a rugók magas minőségű anyagból készültek, amely biztosítja a rugalmasságot és a tartósságot hosszú távon.

Telepítési Útmutató

A TRW Kuplungrugó Készlet telepítése egyszerű és gyors, köszönhetően a részletes útmutatónak és a minden szükséges alkatrészt tartalmazó készletnek. A telepítési folyamat a következő lépéseket tartalmazza:

  1. Távolítsa el a régi kuplungrugókat a motorból.
  2. Helyezze be az új TRW kuplungrugókat a megfelelő helyekre.
  3. Biztosítsa, hogy minden alkatrész megfelelően van rögzítve és nem laza.
  4. Végezzen próbaüzemet, hogy megbizonyosodjon a zökkenőmentes működésről.

Ezek az egyszerű lépések biztosítják, hogy új kuplungrugói a lehető legjobban működjenek.

Cikkszám: 892899
Gyári cikkszám: MEF156-6
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges