PROX STEEL BEÖMLŐSZELEP KÉSZLET YAMAHA 514650 28.SIS2402-2

Gyártó:
Cikkszám:
883927
Gyári cikkszám:
28.SIS2402-2

87800.000041

69133.8583

87 800 Ft

Nettó: 69 134 Ft

PROX STEEL BEÖMLŐSZELEP KÉSZLET YAMAHA 514650 28.SIS2402-2

Rendelhető
Rendelhető

PROX STEEL BEÖMLŐSZELEP KÉSZLET YAMAHA 514650 28.SIS2402-2

Üdvözöljük webshopunkban, ahol minőségi motoralkatrészek és motoros kiegészítők széles választékát kínáljuk. Bemutatjuk a PROX Steel Beömlőszelep Készletet, amely kifejezetten a Yamaha 514650 modellhez készült. Ez a beömlőszelep készlet a legjobb anyagokból készült, hogy biztosítsa motorja hosszú élettartamát és megbízható teljesítményét.

A termék jellemzői:

  • Kiváló minőség: A PROX mindig is híres volt a kiváló minőségű motorkerékpár alkatrészek gyártásáról. Ez a beömlőszelep készlet acélból készült, amely maximális tartósságot garantál.
  • Specifikus illeszkedés: Ez a szelep készlet kifejezetten a Yamaha 514650 modellhez lett tervezve, így tökéletes kompatibilitást biztosít.
  • Teljesítmény: Az anyagválasztásnak és a precíz tervezésnek köszönhetően, ez a beömlőszelep készlet növeli a motor teljesítményét, valamint segít csökkenteni a kopást és a mechanikai stresszt.
  • Egyszerű telepítés: A PROX beömlőszelep készlet könnyen telepíthető és karbantartható, így időt és energiát spórolhat meg a szerelés során.

Miért válassza a PROX-ot?

A PROX márka elkötelezett a motorosok igényeinek kielégítése mellett, és termékeik megbízhatóságukat és teljesítményüket tekintve mindig kiemelkednek a piacon. A PROX Steel Beömlőszelep Készlet nem kivétel, hiszen mindent megad, amire a motorosoknak szükségük van ahhoz, hogy motorkerékpárjuk a legjobb állapotban legyen. Ha megbízható és tartós alkatrészt keres, amely biztosítja a motor zökkenőmentes működését és hosszú élettartamát, akkor ez a készlet tökéletes választás.

Problémamentes motorhasználat

Ne hagyja, hogy a rossz minőségű alkatrészek akadályozzák a motorozás élményét. A PROX Steel Beömlőszelep Készlet garantálja a problémamentes motortevékenységet, így mindig számíthat a motorjára, bármilyen utazásra is készül.

Rendeljen most!

Ne késlekedjen, rendelje meg most a PROX Steel Beömlőszelep Készletet, és tapasztalja meg a igazi minőséget és teljesítményt. Lépjen velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták