VFORCE/MOTO TASSINARI REED PETAL SET V-FORCE 3R CARBON FIBER REPLACEMENT 3P682M

Cikkszám:
879923
Gyári cikkszám:
3P682M

34400.000034

27086.6142

34 400 Ft

Nettó: 27 087 Ft

VFORCE/MOTO TASSINARI REED PETAL SET V-FORCE 3R CARBON FIBER REPLACEMENT 3P682M

Rendelhető
Rendelhető

VFORCE/MOTO TASSINARI REED PETAL SET V-FORCE 3R CARBON FIBER REPLACEMENT 3P682M

A VFORCE/MOTO TASSINARI REED PETAL SET V-FORCE 3R CARBON FIBER REPLACEMENT 3P682M kiváló választás mindazok számára, akik maximális teljesítményt és megbízhatóságot keresnek motorjuk számára. Ez a szett prémium minőségű szénszálas anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és a hatékonyságot, így ideális választás a motorikus alkatrészek között.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű szénszálas anyagból készült, ami jelentősen növeli a termék élettartamát és teljesítményét.
  • Optimalizált légáramlás és üzemanyag-hatékonyság, amely javítja a motor teljesítményét.
  • Kifejezetten a V-FORCE 3R rendszerhez tervezve, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és működést.
  • Könnyű telepítés és karbantartás, amely megkönnyíti a szervizelést és a cserét.

Az VFORCE/MOTO TASSINARI név garancia a minőségre és az újításra a motoralkatrészek piacán. A 3P682M modell kifejezetten a nagy teljesítményű motorokhoz készült, biztosítva a maximális hatékonyságot és megbízhatóságot minden körülmények között. Az innovatív kialakítás és a pontos gyártási folyamat révén ezek a membránlapok kimagaslanak a megbízhatóság és a teljesítmény terén.

Miért válassza a VFORCE 3R szénszálas membránt?

A szénszálas anyag nemcsak könnyű, de rendkívül erős is, ami lehetővé teszi a nagy sebességnél is stabil és megbízható működést. A VFORCE 3R membrane rendszer speciálisan úgy van kialakítva, hogy csökkentse a turbulenciát és optimalizálja az áramlási mintákat a nagyobb teljesítmény érdekében. Ez az innovatív megközelítés segít maximalizálni az üzemanyag-hatékonyságot, csökkenteni a kopást és hosszabb élettartamot biztosít a termék számára.

A telepítés egyszerű és gyors, köszönhetően a pontos méretezésnek és az előre megmunkált alkatrészeknek. A karbantartás is egyszerű, így a motorosok minimális időt töltenek a szervizeléssel, és több időt tölthetnek a motorozással.

Ezek a membránok nem csak a teljesítményt növelik, hanem a motor hangját is optimalizálják, így egy egyedülálló és intenzív vezetési élményt nyújtanak. A VFORCE/MOTO TASSINARI a versenyzők és a motoros rajongók kedvenc választása világszerte, köszönhetően a kiváló minőségnek és a kiemelkedő teljesítménynek.

Ha Ön is szeretné növelni motorja teljesítményét, megbízhatóságát és élettartamát, ne habozzon beszerezni a VFORCE/MOTO TASSINARI REED PETAL SET V-FORCE 3R CARBON FIBER REPLACEMENT 3P682M modellt. Fedezze fel most webáruházunk kínálatát és válogasson a legjobb motorikus alkatrészek között.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges