GYERTYÁK SPARK PLUG MULTI-GROUND CR9EKB 2305

Gyártó:
Cikkszám:
883187
Gyári cikkszám:
CR9EKB

7499.999986

5905.5118

7 500 Ft

Nettó: 5 906 Ft

GYERTYÁK SPARK PLUG MULTI-GROUND CR9EKB 2305

Rendelhető
Rendelhető

NGK SPARK PLUGS - GYERTYA MULTI-GROUND CR9EKB 2305

Ha Ön motoros, aki komoly figyelmet fordít járművének teljesítményére és megbízhatóságára, akkor az NGK SPARK PLUGS - GYERTYA MULTI-GROUND CR9EKB 2305 az ideális választás. Az NGK márkanév világszerte elismert a kiváló minőségű és megbízható gyújtógyertyáiról, amelyek segítenek maximalizálni a motor teljesítményét és hatékonyságát.

Termékjellemzők

  • Gyártó: NGK
  • Modell: CR9EKB 2305
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Motorikus alkatrészek > Gyertya

Kiemelkedő teljesítmény és tartósság

Az NGK SPARK PLUGS - GYERTYA MULTI-GROUND CR9EKB 2305 tervezésekor az NGK mérnökei különös figyelmet fordítottak a tartósság és teljesítmény optimalizálására. Az NGK több földelektródával rendelkező gyertyája firmware frissítés nélkül gondoskodik arról, hogy a motor mindig optimális gyújtást érjen el, így javítva a motor hatékonyságát és csökkentve a károsanyag-kibocsátást.

Bővített élettartam

A Multi-Ground technológia lehetővé teszi, hogy a gyertya különböző szögekből kapjon elektromos impulzusokat, ami hosszabb élettartamot és nagyobb megbízhatóságot biztosít. Az NGK szigorú tesztelési folyamatainak köszönhetően biztos lehet benne, hogy ez a gyertya hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt.

Egyszerű telepítés

Az NGK gyertyák telepítése kifejezetten egyszerű, még azok számára is, akik nem rendelkeznek mélyebb műszaki ismeretekkel. Az NGK SPARK PLUGS - GYERTYA MULTI-GROUND CR9EKB 2305 mindössze néhány egyszerű lépésben telepíthető és azonnal használatra kész.

Részletes technikai specifikációk

Az NGK CR9EKB 2305 modellje számos technikai specifikációval rendelkezik, mint például:

  • Menetméret: M10 x 1.0
  • Hézag: 0.8 mm
  • Hőfok: 9
  • Anyag: Ni-króm
  • Szálhossz: 19 mm

Ezek a specifikációk biztosítják, hogy a gyertya megfeleljen a különböző motorok széles körében történő használatra.

Miért válassza a Motoralkatrész Webshopot?

A mi webáruházunkban a legjobb minőségű motoralkatrészeket és kiegészítőket találja, beleértve az NGK SPARK PLUGS termékeit is. A gyors szállítás, megbízható ügyfélszolgálat és versenyképes árak csak néhány ok, amiért érdemes minket választania.

Ne várjon tovább, rendeljen most az NGK SPARK PLUGS - GYERTYA MULTI-GROUND CR9EKB 2305-ből, és élvezze a motorozás nyújtotta kalandokat zavartalanul!

Cikkszám: 883187
Gyári cikkszám: CR9EKB
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges