KTM50 (All – 08) VForce3 Reed Valve Kit V351A

Cikkszám:
977170
Gyári cikkszám:
V351A

77400.000013

60944.8819

77 400 Ft

Nettó: 60 945 Ft

KTM50 (All – 08) VForce3 Reed Valve Kit V351A

Rendelhető
Rendelhető

KTM50 (All – 08) VForce3 Reed Valve Kit V351A

A KTM50 (All – 08) VForce3 Reed Valve Kit V351A egy csúcsminőségű motoralkatrész, amelyet a kiváló teljesítmény és megbízhatóság szempontjából terveztek meg. Ezt a terméket a neves VFORCE/MOTO TASSINARI gyártja, amely már évek óta ismert az innovatív és magas színvonalú motoralkatrészeiről. A KTM50 motorosok számára elengedhetetlen ez a reed valve kit, amely rendkívül egyszerűvé és hatékonnyá teszi a légáramlást a motorban.

Termékjellemzők

  • Gyártó: VFORCE/MOTO TASSINARI
  • Modell: V351A
  • Alkalmazhatóság: KTM50 (All – 08)
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

A VForce3 Reed Valve Kit jelentős előnyöket kínál minden motoros számára, aki a teljesítményoptimalizálás és megnövekedett motorélettartam szempontjából választja a terméket. A speciális kialakítás lehetővé teszi a légáramlás fokozását, amely gyorsabb gyorsulást és jobb gázreakciót eredményez.

Továbbfejlesztett technológia

A MOTO TASSINARI által fejlesztett reed valve technológia számos frissítést és javítást tartalmaz a hagyományos reed valve rendszerekhez képest. Az egyedi profilú lamellák maximálisan kihasználják a motor teljesítményét, miközben csökkentik a kopást és a karbantartási igényeket. Az innovatív kialakításnak köszönhetően a motor könnyebben indul és egyenletesebben működik minden fordulatszám tartományban.

Telepítés és kompatibilitás

A KTM50 (All – 08) VForce3 Reed Valve Kit V351A majdnem minden KTM50 modellhez illeszkedik, amely 2008 előtti gyártású. A telepítés egyszerű és gyors, így akár tapasztalatlan motorosok is könnyedén beszerelhetik ezt a reed valve kitet. A csomag minden szükséges kiegészítőt tartalmaz, így nem szükséges további alkatrészeket vásárolni a telepítéshez.

Minőség és megbízhatóság

A VFORCE/MOTO TASSINARI hírneve garantálja, hogy a termék a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. A gondos tervezés és gyártás eredményeként a reed valve kit ellenáll a különböző környezeti kihívásoknak, így tökéletes választás minden motoros számára, aki hosszú távú megbízhatóságot keres.

Összegzés

A KTM50 (All – 08) VForce3 Reed Valve Kit V351A egy alapvető kiegészítő minden KTM50 tulajdonos számára, aki szeretné maximalizálni a motor teljesítményét és megbízhatóságát. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és a legújabb reed valve technológiát tartalmazza, hogy minden motoros igényeit kielégítse. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és rendelje meg most webshopunkból!

Kattintson ide több motoralkatrészért

Cikkszám: 977170
Gyári cikkszám: V351A
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges