Kawasaki KX500 (Minden évjárat) VForce3 Reed Valve Kit V3R08

Cikkszám:
977167
Gyári cikkszám:
V3R08

77400.000013

60944.8819

77 400 Ft

Nettó: 60 945 Ft

Kawasaki KX500 (Minden évjárat) VForce3 Reed Valve Kit V3R08

Rendelhető
Rendelhető

Kawasaki KX500 (Minden évjárat) VForce3 Reed Valve Kit V3R08

A Kawasaki KX500 egy ikonikus off-road motorkerékpár, amely kiváló teljesítményéről és megbízhatóságáról híres. Ahhoz, hogy a KX500 minden csepp teljesítményt ki tudjon hozni magából, elengedhetetlen a megfelelő alkatrészek használata. A VForce3 Reed Valve Kit V3R08 egy csúcsminőségű termék, amelyet a neves VFORCE/MOTO TASSINARI gyártott a motor maximalizálása érdekében.

A VForce3 Reed Valve Kit V3R08 kifejezetten a Kawasaki KX500-hoz lett kifejlesztve, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és a maximális teljesítményt. Ez a reed szelep készlet innovatív tervezéssel és csúcsminőségű anyagok felhasználásával készült, hogy a motor teljesítményét új szintre emelje.

Főbb jellemzők:

  • Innovatív tervezés: Az egyedülálló VForce3 kialakítás lehetővé teszi a gyorsabb és simább légáramlást a motorba, ami növeli a teljesítményt és a reakcióidőt.
  • Tartósság: A csúcsminőségű kompozit anyagokból készült VForce3 reed szelep készlet ellenáll a kopásnak és a nagy hőmérsékletnek, így hosszabb élettartamot biztosít.
  • Könnyű telepítés: A készlet könnyen telepíthető, és minden szükséges tartozékot tartalmaz a gyors és egyszerű szerelés érdekében.
  • Jobb teljesítmény: A VForce3 reed szelep készlet fokozza a motor teljesítményét, a gyorsulást és a végsebességet, miközben csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Miért válaszd a VForce3 Reed Valve Kitet?

A VForce3 Reed Valve Kit V3R08 választása a Kawasaki KX500 tulajdonosok számára több mint egyszerű teljesítménynövelés. Ez egy intelligens befektetés, amely garantálja, hogy a motor mindig csúcsteljesítményt nyújtson. Az innovatív tervezés és a precíz gyártástechnológia biztosítja, hogy minden egyes alkatrész tökéletesen illeszkedjen és optimálisan működjön.

Azok a motorosok, akik a legjobbat akarják kihozni a KX500-ból, bíznak a VFORCE/MOTO TASSINARI márkában. A VForce3 Reed Valve Kit nem csak a teljesítményt növeli, hanem hozzájárul a motor hosszabb élettartamához is, így megőrizve a motor és annak komponenseinek állapotát.

Egy jól karbantartott és optimalizált KX500 nem csak jobban teljesít, de élvezetesebb vezetési élményt is nyújt. A VForce3 Reed Valve Kit telepítésével a motorosok szabadabban és magabiztosabban fognak versenyezni, tudva, hogy motorjuk a lehető legjobb állapotban van.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Rendelje meg a Kawasaki KX500 (Minden évjárat) VForce3 Reed Valve Kit V3R08-at webshopunkból, és élvezze a megnövelt teljesítményt és megbízhatóságot. Webshopunkban könnyen és gyorsan leadhatja rendelését, továbbá kérdéseivel fordulhat barátságos és segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz.

Cikkszám: 977167
Gyári cikkszám: V3R08
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges