JT Meghajtószíjak JTB2402

Gyártó:
Cikkszám:
890406
Gyári cikkszám:
JTB2402

8300.000037

6535.4331

8 300 Ft

Nettó: 6 535 Ft

JT Meghajtószíjak JTB2402

Rendelhető
Rendelhető

JT Meghajtószíjak JTB2402

A JT Meghajtószíjak JTB2402 ideális választás minden motoros számára, aki megbízható és tartós hajtószíjat keres. A JT híres a kiváló minőségű motoralkatrészek gyártásáról, amelyek kifejezetten a motorosok igényeihez igazodnak. Ez a meghajtószíj nemcsak a teljesítmény tekintetében kiváló, hanem hosszú élettartama és megbízhatósága révén is kiemelkedik a piacon.

Kiemelkedő Teljesítmény

A JT Meghajtószíjak JTB2402 a legjobb anyagokból készül, hogy biztosítsa a szükséges erőt és rugalmasságot a motorod számára. A korszerű gyártási technológiák révén minden egyes szíj megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak.

Tartósság és Megbízhatóság

A JT Meghajtószíjak JTB2402 szíjak hosszú élettartamukról ismertek. Az anyagok és a gyártási technológiák kombinációja révén ezek a szíjak kiválóan ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak, így hosszú évekig biztosítják a megfelelő teljesítményt.

Könnyű Telepítés

A telepítés egyszerű és gyors, köszönhetően a pontos illeszkedésnek és a részletes telepítési útmutatónak. Akár tapasztalt szerelő vagy, akár saját kezűleg szerelnéd fel, a JT Meghajtószíjak JTB2402 nem okoz csalódást.

Jól Illeszkedik

A JT Meghajtószíjak JTB2402 számos motor típushoz illeszkedik, így a sokoldalúságuk révén kiváló választás szinte bármilyen motorhoz. Termékünk kompatibilis a különböző modellek széles skálájával, biztosítva, hogy megtaláld azt a szíjat, ami tökéletesen illik motorodhoz.

Válassz Minket

Webshopunk, amely a motoralkatrészek és motoros ruházat specialistája, elkötelezett amiatt, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket kínálja számodra. A JT Meghajtószíjak JTB2402 sem különbözik ettől, hiszen a legmagasabb színvonalat képviseli a motorikus alkatrészek között.

Rendeld meg most a JT Meghajtószíj JTB2402-t, és élvezd a megbízhatóságot, amit ez a termék nyújtani képes. Nincs többé aggodalom a meghibásodások miatt, könnyedén karbantarthatod és javíthatod a motorodat!

Specifikációk

  • Gyártó: JT
  • Típus: JTB2402
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Motorikus alkatrészek > Vezérműlánc
  • Méret: Standard
  • Anyag: Nagy szilárdságú gumi és karbon szál
  • Kopásállóság: Magas
  • Kompatibilitás: Számos motor típushoz

Cikkszám: 890406
Gyári cikkszám: JTB2402
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges