EBC FŐFÚVÓKA SLOT SJ100 MIKUNIHOZ, 4 DB SJ100-4

Gyártó:
Cikkszám:
896048
Gyári cikkszám:
SJ100-4

5500.000049

4330.7087

5 500 Ft

Nettó: 4 331 Ft

EBC FŐFÚVÓKA SLOT SJ100 MIKUNIHOZ, 4 DB SJ100-4

Rendelhető
Rendelhető

EBC FŐFÚVÓKA SLOT SJ100 MIKUNIHOZ, 4 DB SJ100-4

Termékleírás

Ez az EBC főfúvóka SLOT SJ100 egy kiváló minőségű alkatrész, amelyet kimondottan Mikuni karburátorokhoz terveztek. A csomag 4 darabot tartalmaz, így biztosítva, hogy mindig legyen tartalék alkatrészed a szerelés alatt. A Mikuni karburátorok széles körben ismertek és elismertek a motoros közösségben, hiszen kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak.

Jellemzők

  • Gyártó: EBC
  • Modell: SJ100
  • Darabszám: 4 db
  • Kompatibilitás: Mikuni karburátorok
  • Magas minőségű anyag
  • Könnyű felszerelhetőség

Az EBC az egyik legmegbízhatóbb név a motoralkatrészek piacán, és ezek a főfúvókák sem kivételek. A cég híres arról, hogy rendkívül élettartamú és megbízható alkatrészeket gyárt, amelyek a járműved teljesítményét hosszú élettartamon át fenntartják.

Teljesítmény és Megbízhatóság

Az EBC főfúvókákat úgy tervezték, hogy javítsák a motor hatékonyságát és teljesítményét. A speciális SLOT kialakítás optimalizálja az üzemanyag áramlását, így biztosítva a motor számára a megfelelő üzemanyag-levegő keveréket. Ez különösen fontos a teljesítmény szempontjából, mert egy jól beállított karburátor megakadályozza a motor túlmelegedését és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Általános Karburátor Karbantartás

Egy jól karbantartott karburátor elengedhetetlen a motorod optimális működéséhez. Az EBC főfúvókák használatával biztosíthatod, hogy a karburátor mindig kiváló állapotban legyen. Az idővel kopás jeleit mutató régi főfúvókákat ezekre az új, kiváló minőségű alkatrészekre cserélheted. Így elkerülhetők a teljesítménycsökkenés és az esetleges károk.

Mikuni Karburátorok

A Mikuni karburátorok ár-érték arányban az egyik legjobbak a piacon. Számos motoros választja őket a megbízhatóságuk és a teljesítményük miatt. Ha Mikuni karburátorral rendelkező motorod van, az EBC SJ100 SLOT főfúvóka a lehető legjobb választás az optimális teljesítmény fenntartásához.

Összegzés

Az EBC Főfúvóka SLOT SJ100 Mikunihoz, 4 db SJ100-4 egy nélkülözhetetlen motoralkatrész, ha fontos számodra motorod teljesítménye és megbízhatósága. Ez a termék kiváló minőségű, könnyen felszerelhető és hosszú élettartamú. Ha ezen kívül más motorikus alkatrészekre is szükséged van, webshopunk széles kínálatából válogathatsz!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges